søndag 10. januar 2010

Litt bloggtom...


.....i starten på det nye året...

Er litt forvirret over min egen bloggsituasjon ;O) Tanken var å blogge om butikken min. Men hva skjer; Her er det vel mer fra privaten enn butikken ?!?!... 
Er  så koselig å sitte her i godstolen og dele noen gode øyeblikk med dere der ute. Er liksom ikke markedsføring som ligger øverst i "skuffen" da ;O) MEN, skal se om jeg kan formidler noen flere gode "øyeblikk" fra butikken også. Ønsker alle en flott uke!
Klem Susanne


11 kommentarer:

Kjersti sa...

Hei Susanne! Godt nytt år til deg og dine :o)
Kjenner til det... Det virker jo ofte som at man må ha en "sak" for et blogginnlegg..., men ingen sak er for liten er min erfaring. Får du inn nye varer, gjort om på en utstilling, ny vindusutstilling, nedsatte varer eller liknende er mer enn nok . Trenger jo ikke være laaange innlegg heller! Et bilde med litt tekst holder lenge en gang i blant. Gleder meg til å følge bloggen din videre! Skal du på gave og interiørmessa forresten? Tenkte å dra en tur på torsdagen jeg. Gleder meg masse!!
Klem fra Kjersti

ANETTESHUS.COM sa...

Ja, det burde du nå som butikken din har blitt sååå flott;) *smiler*

Klem
Anette:)

Heidi-anitha sa...

God kveld min venn!


KOs deg emd dagen fri i morgen.. og da skikkelig fri..:0)Håper jeg.!

Lommeboka er nå heldigvis igjenfunnet. Godt var det...:0)
Gleder meg veldig til å komme ut av huset og på jobb i morgen.... Det er vel beskrevet hvordan det står til med salget kanskje? Fortsatt som sist kanskje? Om ikke bare skriv melding til meg...

Sov lenge og godt - og du skal se blogglysten vil komme når det er tid for det:0) Alle venter på deg vettu!

Store klemmer
fra meg...

bikim sa...

LOVE THE 1ST PHOTO!!
HAPPY SUNDAY!
ROSA

Mitt hvite hus sa...

Nydelige bilder...og blogglysten kommer tilbake den... hadde vært koselig med bilder fra butikken også... Vi som ikke får oppleve den...

Klem Kerstin

Anonym sa...

Hei Susanne:)
Det er altid koselig å titte innom hos deg, om du blogger om butikken eller om det du holder på med hjemme:))))
Men for din del så hadde du kanskje fått litt nye kunder og mer salg med å litt om butikken, men blogg om det du har lyst til og når du har lyst... Altid koselig å titte innom å se dine fine bilder å lese det du har på hjertet:)
Du må ha en kjempe fin dag, kos deg og nyt dagen :)
Har vært litt borte fra bliggingen den siste tiden,har vært litt tom, men kommer snart innom deg igjen :)

Klem Anita

Anette Willemine sa...

Hei Susanne:) Kan godt forstå at det blir hektisk med egen butikk, og da blir vel blogging kanskje ikke det som kommer først. Blogg når du føler for det - dette skal jo være en glede å gjøre og ikke en plikt. Senk skuldrene og nyt tiden når du har tid til å sette deg ned.

Ønsker deg en god uke med masse energi!

Stor klem fra
Anette Willemine

Guttemamma sa...

Vil gjene ha både fra butikken og fra ditt vakre hjem jeg...
klem klem

Simones Country Home sa...

Hei på deg.

Fin blogg du har.
Ja bloggtom kan en bli, vet alt om det. ;o)

Klem Simone

Randi sa...

Heia du kjære søte Susanne!!
Bloggtom ja.Ja den kjenner eg godt til Susanne!! Men sånn trur eg at det er med dei fleste som blogger.Ja.Ja....enkelte er så full av energi at dei hiv inn fleire innlegg for dag...puh!! Den klare ikkje eg henge med på:o)Tek det som det passar! Eg hadde dårleg samvitigheit ei stund,men det måtte eg berre prelle av meg,det gjekk ikkje samme kva eg ønsket!!Tok alt for mykje tid !!!
Årre,ja om du stiller spm vettu so skal eg svare......ta å knips i vei no frå butikken din,det har eg gleda meg til;))) Spes. no når du har bygd om og!!Den er berre sååå knall fin!!! Ja kansje eg kunne få best noko frå deg vettu;))
Men det skal du ha Susanne,det du har blogget om,ja å dei bilda dine frå din fine heim skal du vere super STOLT av!!!
Ja men da ser oss!! Eg skal følge med deg eg min venn!!
Ha ein fin og god kveld,kos deg!!
Varm vinterklem frå Randi

ღ OTHILIES GÅRDSHANDEL sa...

Hei:) Ja ikke så lett bestandig å finne nye bilder og noe å skrive om. Særlig på denne tiden av året , da det er lite varer. Koselig å se hvordan du har det også. Ha en fortsatt fin dag:)