torsdag 16. juli 2009

Just the way I like it....


Foto: Susanne

For et par dager siden flyttet denne damen inn til oss. Frodig i formene, og flott i fargene :O) Hun gav stuen et friskt pust. Til høsten kommer noen flotte saker fra blant annet Jeanne Dàrc som skal være med å få stuen min i "balanse".


Har laget en liten collage over saker og ting her hjemme. Den viser min stil. Just the way I like it :O)På bildet er det blannt annet saker og ting fra Petit Crapaud, Jeanne Dàrc, House Dr og Olssen & Jensen. Klikk på bildet, og det blir større ;O)
Foto: Susanne


Ønsker alle snille, gode mennesker her i bloggverden en riktig god helg! Selv skal jeg nyte en fridag imorgen :O)

Klem Susanne

9 kommentarer:

Randi sa...

Heia Susanne vennen!!
Årre deg,du har sååååå mykje fint!!!Å hadde eg berre fått tak i en sånn dame du,ja å mykje anna fint du har...hmhm!!
Ja det er vek kansje dumt å seie det no,men du eg gledar meg til hausten for eg har skjønt at det kjem inn mykje fint,å min favoritt er da alt frå JD :)

Håper du nyter fridagen din Susanne,å at sola har komt til deg så du får ekstra lys idag!
Tenkt at det er helg igjen,huff kor tiden går!!:o)
Ha ein fin dag og ei knall god helg!!
Sommarkem frå meg,Randi

Marit sa...

Solen skinner over Halden - og jeg håper du får en fin fridag! Gleder meg til å ta en titt på gamle og nye ting i butikken din! Og snart kommer et nytt blad fra Jeanne d`Arc... Blir det stor etterspørsel, må du holde av ett til meg!
Marit :o)

moa sa...

..herlige bilder!
nyt fridagen mmmm.....!!

moaklem

Heidi-anitha sa...

Så det var her jernfrisene fra jdl tok veien:0) hi hi hi.. Det ble perfekt!!!

Jeg hadde så lyst på de - og tenkte jeg kunne ønske meg de til min 30 års dag:0)som er like rundt hjørne i august- men ser de gjør seg aldeles perfekt hos deg:0)... Lurte veldig på hvem som hadde kjøpt dem se:0)...da de var borte i burikken - hi hi hi..

"Anna" ble så fin og atte - en sånn hadde bare ikke blitt feil her heller. Trenger litt motsetninger og litt kontraster nå føler jeg. Skal ta inn noen nye farger og prøve å gjøre om litt i løpet av høsten og vinteren om jeg får til..hmmm.. nå er det IKKE bra her!"!"!

Det er mye som bør gjøres her - og det er mye jeg ønsker meg av ting og tang.. Jeg får starte i det små jeg - og lære av deg:0)

Dette var bare for vakkert - får ikke fred jeg nå.. ;0)

Vakre hjem???

Stoooor søndagsklem til deg fra meg!
Nyt fri i hele 2 dager til:0)

Anonym sa...

Så flott du har det! Nydelige ting.

Jeg var innom butikken i forrige uke -en solskinnsdag- for å kikke litt. Masse lekkert!! Til og med mannen min synes det var stas å kikke ;) Var veldig mye folk da, virket som masse turister. Når jeg tenker meg om var det vel onsdagen, kanskje mange som skulle på allsangen.

Ha en fin uke fremover!

Maliva`s verden sa...

Oh så skjønn gjest som har flyttet inn..jeg har flere byster selv..som jeg plasserer rundt i huset.Koselig innlegg som alltid her inne hos deg...Sommerhilsen fra Sveriges provence

Guttemamma sa...

Så gøy å se litt fra heimen din,ikke overrasket over at her var det mye vakkert!!! Venter på solen her i Drøbak...og gjerne litt varme! Kos deg videre,hilsen fra Anette:-)

Heidi-anitha sa...

Håper du titter innom bloggen i dag selv om det er arbeidsdag for deg igjen..:0)

Du skjønner mobilen min har gått rett i d...skal vel heller si wc.. hi hi hi..Så nå sitter jeg her uten telefon og alle mine nummer er borte...

Jeg hadde trøbbel med telefonen på jobb i går, men den trådløse. Fikk ingen summetone til tider - så jeg brukte noen ganger min når jeg ringte deg..Vet ikke om du har brukt den i dag jeg - men tenkte det var ok å si til deg, og nå vet du også hvordan min situasjon er for øyeblikket!

Men du har kanskje nummeret til Raymond? Om du vil ha tak i meg - eller bare skriv på bloggen om det er no:0)

Stooor regnværsklem:0)

Håper at min kjære kjøper en ny til meg ... blinke* blinke*** så jeg får kontakt med omverdenen igjen..

Men som du vet kommer jeg i butikken i morgen:0)

Heidi-anitha sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.