torsdag 16. juli 2009

Just the way I like it....


Foto: Susanne

For et par dager siden flyttet denne damen inn til oss. Frodig i formene, og flott i fargene :O) Hun gav stuen et friskt pust. Til høsten kommer noen flotte saker fra blant annet Jeanne Dàrc som skal være med å få stuen min i "balanse".


Har laget en liten collage over saker og ting her hjemme. Den viser min stil. Just the way I like it :O)På bildet er det blannt annet saker og ting fra Petit Crapaud, Jeanne Dàrc, House Dr og Olssen & Jensen. Klikk på bildet, og det blir større ;O)
Foto: Susanne


Ønsker alle snille, gode mennesker her i bloggverden en riktig god helg! Selv skal jeg nyte en fridag imorgen :O)

Klem Susanne

11 kommentarer:

Randi sa...

Heia Susanne vennen!!
Årre deg,du har sååååå mykje fint!!!Å hadde eg berre fått tak i en sånn dame du,ja å mykje anna fint du har...hmhm!!
Ja det er vek kansje dumt å seie det no,men du eg gledar meg til hausten for eg har skjønt at det kjem inn mykje fint,å min favoritt er da alt frå JD :)

Håper du nyter fridagen din Susanne,å at sola har komt til deg så du får ekstra lys idag!
Tenkt at det er helg igjen,huff kor tiden går!!:o)
Ha ein fin dag og ei knall god helg!!
Sommarkem frå meg,Randi

Marit sa...

Solen skinner over Halden - og jeg håper du får en fin fridag! Gleder meg til å ta en titt på gamle og nye ting i butikken din! Og snart kommer et nytt blad fra Jeanne d`Arc... Blir det stor etterspørsel, må du holde av ett til meg!
Marit :o)

Philippe Rissetto sa...

I thank you very much for your link toward Un Cœur en Provence, I'm very flattered.
So I linked your blog here : "Mes lectrices"
Best wishes.

moa sa...

..herlige bilder!
nyt fridagen mmmm.....!!

moaklem

Heidi-anitha sa...

Så det var her jernfrisene fra jdl tok veien:0) hi hi hi.. Det ble perfekt!!!

Jeg hadde så lyst på de - og tenkte jeg kunne ønske meg de til min 30 års dag:0)som er like rundt hjørne i august- men ser de gjør seg aldeles perfekt hos deg:0)... Lurte veldig på hvem som hadde kjøpt dem se:0)...da de var borte i burikken - hi hi hi..

"Anna" ble så fin og atte - en sånn hadde bare ikke blitt feil her heller. Trenger litt motsetninger og litt kontraster nå føler jeg. Skal ta inn noen nye farger og prøve å gjøre om litt i løpet av høsten og vinteren om jeg får til..hmmm.. nå er det IKKE bra her!"!"!

Det er mye som bør gjøres her - og det er mye jeg ønsker meg av ting og tang.. Jeg får starte i det små jeg - og lære av deg:0)

Dette var bare for vakkert - får ikke fred jeg nå.. ;0)

Vakre hjem???

Stoooor søndagsklem til deg fra meg!
Nyt fri i hele 2 dager til:0)

Merete sa...

Så flott du har det! Nydelige ting.

Jeg var innom butikken i forrige uke -en solskinnsdag- for å kikke litt. Masse lekkert!! Til og med mannen min synes det var stas å kikke ;) Var veldig mye folk da, virket som masse turister. Når jeg tenker meg om var det vel onsdagen, kanskje mange som skulle på allsangen.

Ha en fin uke fremover!

Maliva`s verden sa...

Oh så skjønn gjest som har flyttet inn..jeg har flere byster selv..som jeg plasserer rundt i huset.Koselig innlegg som alltid her inne hos deg...Sommerhilsen fra Sveriges provence

Guttemamma sa...

Så gøy å se litt fra heimen din,ikke overrasket over at her var det mye vakkert!!! Venter på solen her i Drøbak...og gjerne litt varme! Kos deg videre,hilsen fra Anette:-)

Heidi-anitha sa...

Håper du titter innom bloggen i dag selv om det er arbeidsdag for deg igjen..:0)

Du skjønner mobilen min har gått rett i d...skal vel heller si wc.. hi hi hi..Så nå sitter jeg her uten telefon og alle mine nummer er borte...

Jeg hadde trøbbel med telefonen på jobb i går, men den trådløse. Fikk ingen summetone til tider - så jeg brukte noen ganger min når jeg ringte deg..Vet ikke om du har brukt den i dag jeg - men tenkte det var ok å si til deg, og nå vet du også hvordan min situasjon er for øyeblikket!

Men du har kanskje nummeret til Raymond? Om du vil ha tak i meg - eller bare skriv på bloggen om det er no:0)

Stooor regnværsklem:0)

Håper at min kjære kjøper en ny til meg ... blinke* blinke*** så jeg får kontakt med omverdenen igjen..

Men som du vet kommer jeg i butikken i morgen:0)

Heidi-anitha sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片