søndag 26. juli 2009

"Bli ny" dag...

"Damene" i butikken har fått en makeover :O) Nå er det bare å vente på alle lekre nyheter fra Noa, Container og St. Tropez. Tror de vil gjøre seg godt til den nye "looken" damene har fått :O)

Maling og trykksaker gjør susen ;O) 

Her er også noe smått og godt fra butikken min. Søt liten glasslykt fra Chic Antique. Lenken kommer  fra samme sted.Stenciler fra Jeanne Dàrc. Flott til dekorasjon, men kan også benytttes til stempling på stoff m.m. Speilet er fra House Dr. Denne flotte damen er fra Olssen & Jensen. På det gamle fotografiet sees min oldemor og oldefar. Bildet er tatt ca 1903.


Da er nesten denne søndagen over også. Dagene bare flyr avsted. Om noen korte uker starter et nytt skoleår.  Jentene skal begynne på videregående. De har begge kommet inn på medie og kommunikasjon, og må pendle til Fredrikstad. Minsten skal begynne i 6. klasse. Et nytt og hektisk år er på trappene... Og helt sikkert veldig spennende for både små og store...
Ha en flott uke alle sammen! Nyt late dager og lyse kvelder...

 
Klem Susanne


8 kommentarer:

Heidi-anitha sa...

Hi hi hi - så ble jeg først:0)

For ei dame:0) VIL HA!!!!!
Om du selger da:0)...De ble jo så fine! Gleder meg til å pynte dem med lekre nyheter:0) Kanskje er jeg heldig å se noen esker med nyheter denne uken de dagene jeg skal jobbe også:0) Tenker i allefall at jdl - magasinet kommer i morgen:0) En god trøst:0)

Du får tenke på om du har ei dame for mye da:0) Du har virkelig tryllet med disse og gitt dem perfekt makeover:0) Jeg får telle kroner i pungen - he he he..

Kos deg med fri i morgen - sov leeenge med GOD samvittighet..Du har gjort mye i dag!Det er jo tross alt Søndag - da har man jo lov til å gjøre ingenting også:0)men vet jo hvordan du er;0)

Smykket du har laget er bare HELT FANTASTISK VAKKERT! Beundrer dine talenter - kunne ønske du kunne lære meg... virkelig altså!!

Stor klem fra meg med pensel - igjen:0)

moa sa...

hei susanne -

ja her har det regnet mesteparten av dagen..
JA til bloggtreff i Ålesund, har ikke vært der siden jeg var lita jente:0)Det hadde vært no` :0)
...flink du har vært med dukkene dine - alltid herlig med nye klær!
vi har fått inn nyhetene fra noa, timo og odd molly mmmm...mye fint!
..kos dere på hytta!
jeg starter opp på jobb til tirsdag, blir godt å komme igang igjen også!
moaklem

Guttemamma sa...

Tipper det kommer mye lekkert på de snuppene der...:-)
God uke,klem fra Anette

Mitt hvite hus sa...

Skjønn make over... de blir nok fine med alle de fine kreasjonene som kommer inn...

ja uff ikke nevn nytt skole år... er ikke helt klar for det enda... hihihi....vil nyte mer av sommeren...
Men hvor er den da+?? regn , grått og kaldt...
Nyt dagene...
klem kerstin

Randi sa...

Heia Susanne vennen!
WOW,sjå der ja....der er damene dine som du snakket om,LEKKERT!!! Å jammen ta,dei vart no knall fine Susanne,du er så flink!!Artigt med det nr på:)
At eg ikkje kjøpte med meg ei heim...sukk!!Eg må til Halden igjen eg på heim veg;)))Å plass har eg i senga vår her i vogna..hahaha
Nyt dagane dine på hytta!!
Ser da...:-)))
God mandagsklem til deg!

Min stil sa...

Hei hei. Så koselig blogg du har med så vakre bilder. Ønsker deg en fin sommer.
Klæm Susanne

Merete sa...

De blir nok lekre i nye kreasjoner.
Skoledagene står snart for tur, men enda er det litt sommer i vente. Får håpe varmen titter litt innom igjen, det har vært fint i dag i hvertfall :)
Ha en fin uke!

Anonym sa...

成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖