tirsdag 30. desember 2008

Pent og praktisk...

 

Dette "skuffedariet" fra Jeanne Dàrc har jeg som oppbevaring av alle mine forskjellige papirer. Bilag, rekvisita m.m. Utrolig praktisk, og ikke minst pent og se på :O) Har en mann som mener at alt skal ha en funksjon, være praktisk. For meg er det nok at det er pent og se på... noen som kjenner seg igjen? Fugleburet oppå skjønner`n ikke vitsen med, vi har jo ikke fugl:?!?.. Har det da..., en vegg er tapetsert med en nydelig tapet med fugler på (og bur). Kan vise den senere.

Har sittet og bestillt masse nytt og vakkert fra Jeanne Dàrc, (på min lille rosa Acer; Heidi ;O)

Noe av det kommer her:

        

Kommer i mars...                            Kommer i januar!

       

Kommer i mars.... Det blir lenge og vente.

Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves!

Klem Susanne

4 kommentarer:

tinemor sa...

Helt enig!
Godt ordtak det der.
Også så mye lekkert du har bestilt!!
Skjønner du gleder deg
Klem

Heidi-anitha sa...

Oj oj... nå ble jeg glad:) Det blir så morro når varene kommer!!!!

Heldige du som har det vakre fugleburet.. jeg er og så forelsket i dem... men har bare 1stk.. men det er jeg veldig glad i! Brenner lys i det jeg da-, for det er av materiale som tåler varme:)

Så ille at du måtte i vei på jobb i dag.. hadde en sånn følelse.. Du må bare ringe meg- du vet ikke hvor glad jeg hadde blitt du- om du ville at jeg skulle komme... Nå lengter jeg etter butikken - og deg da):) Håper ida blir snart frisk da- oppkast er det aller værste... Stakkar..

Jeg skriver sms ang jobbedag i morgen, om det er ok? Kællen har sovna på sofan se, mens jeg sitter her og koser meg med deilige smørbrød i pressa, og bloggen.. Men det er bare å komme med ønsker fra din side- om du vil ha litt ekstra hjelp også...(forutenom denne ene dagen i uka).

Kos deg i morgen- og spis god mat og ta en trall:).Vi skal ha gjester i morgen, så jeg skal dekke bord og styre litt i morgen. Jammen blir det overnatting også...

Gleder meg til å se mer av huset ditt, og av fugletapeten:)

Kjempeklem fra Heidi!

Anonym sa...

Hei Sussanne..nå måtte til og med jeg sende deg en hilsen og få GRATULERE med prisen.Er vel en gamlemor å regne i blogg-verdenen jeg da,har heller ingen egen blogg, men etter å ha fulgt Heidi-Anithas sin og hennes innlegg med kommentarer, tar jeg mot til meg for å gi deg velfortjent ros for flotte bilder av hjemmet ditt,du har det så koselig .. Så må jeg få si at dine to fortryllene jenter er såå lik deg.Virkelig to skjønnheter er de.Så skal du få mamma- mormors awardspris hihi, for måten du skriver på,jeg ler mange ganger,du har en herlig ironi.Forresten kjenner jeg meg igjen når du sier du er en evig optimist,til det motsatte er bevist..syns selv det er en fantastisk egenskap jeg,men ikke alltid når du ikke får de andre med deg,sånn bestandig hmmmm kansje med god grunn ...også enig i at en finner ikke lykken i masse penger..likte godt å lese om det du skrev om deg selv på oppfordring...lo godt av mannen dins kommentar til fugleburet..du har jo mange fugler i butikken, sølvfargede m hvit halefjær. Har alltid hatt en interesse for interiør selv,men hva stilen hjemme hos meg heter har jeg ingen aning om.. det har jo samlet seg en del ting igjennom et 32 års ekteskap.Kansje Heidi kan finne et navn på mammas rom å sånn..Så får jeg ønske deg og dine et riktig godt nytt år tilslutt da Sussanne..Klem fra Berit..mamman til Heidi-Anitha.

tinemor sa...

Tusen takk for hyggelig hilsen inne hos meg.
Jeg ønsker alt godt for deg og dine i året som kommer!
Klem