onsdag 31. desember 2008

Snart et nytt år...


I kveld skal sølv, porselen, krystall og vakre blomster pryde bordet her hjemme. Vi blir 12 til bords. 6 voksne og 6 barn. På menyen står kalkun til middag og "Tilslørte bondepiker" til dessert. Tradisjon her i huset det...

Håper himmelen blir klar ikveld. Her hjemme kan vi skue utover hele byen, med Fredriksten festning som en nydelig bakgrunn. Ønsker dere alle et fantastisk nytt år! Tenk å få starte litt på "nytt". Det er lov og ha noen ønsker for det nye året. Mitt er: Mer TID! 

Tror det går i oppfyllelse :O) 

STOR nyttårsklem fra meg...

5 kommentarer:

moa sa...

kos dere i kveld,susanne..
sender deg en nyttårsklem tilbake, og gode ønsker for 2009..
klemmer fra Moa

Livy sa...

Det høres ut som alt ligger tilrette for en flott kveld! Vi får også gjester og bordet her er dekket til 8 - 4 voksne og 4 barn.

Ønsker deg og dine et riktig Godt Nytt År!

Mange klemmer fra Livy

Anonym sa...

Vil få ønske deg et riktig godt nytt år, og jeg gleder meg til å følge bloggen din framover. Kanskje jeg kan få handlet litt også? Lar meg helt sikkert friste av de vakre bildene du tar. Gratulere med den "lille rosa" forresten!

Anonym sa...

Stor nyttårsklem til deg og dine fra meg. Ønsker at 2009 blir et flott år for dere alle.
Kanskje blir det en haldentur på meg i 2009...hvem vet :)

Nyttårsklem fra Gry Hege :)

Heidi-anitha sa...

Godt nytt år Susanne! Håper det ble en koselige kveld for små og store... Bordet ditt ble nok helt fantastisk...og middagen også.

Jeg serverte fransk løksuppe til forrett, stor rurret roastbiff med fløtrgratisnerte poteter med mye hvitløk- og sølvløk, stekt champinong og grønnsaker... Hjemmelaget karamellpudding til dessert for den som orket det...

Bordet hadde jeg dekket med sølv, grønt og glass.... Roser i "ferskenrosa" i glass, og einer -kvister...

Nå går det en vei- mot vår... Gleder emg over det nye året, og river ned julen i full entusiasme her.. Gleder meg aller mest å få gå på min vidunderlige jobb til onsdag...Så kan du feire den gode gutten din også:)

Kos deg med den siste hviledagen før hverdagen kommer snikende i morgen...Nå skal vårblomster få plass i vinduskarmen...

Stor klem fra Heidi.