fredag 12. desember 2008

Allerede fredag...!?!


Igår var jeg og jentene på  juleverksted hos en venninne. Vi bestemte oss for og lage en ting. Ingen store ambisjoner... Resultatet ser dere over :O) Vi stemplet og sydde, vips, så hadde vi noen fine lysglass! Posene kan også brukes til oppbevaring av f.eks lys, småkaker, godteri...

Idag morges var jeg så heldig og kunne ta det litt rolig. Slapp og stresse av gårde i butikken sånn med en gang... Idag har Heidi jobbet, og hun skulle åpne alene for første gang. Det gikk kjempefint! Jeg kom vandrende nedover ved 11 tiden, og kunne til og med kose meg med en venninne på kafè før jeg begynte! Hun er et funn, denne nydelige jenta! Mange av dere kjenner jo Heidi gjennom bloggen White Vintage. Vakker!  Etter jul begynner hun og jobbe fast 1 dag i uka. :O)  :O)

Jeg er så heldig og ha 2 utrolig flotte jenter til i butikken. Aina hjelper meg sånn av og til, kommer stadig med nye ideer og er alltid hjelpsom. Uansett hva det gjelder ;O)

Så har vi Ida. Nydelig jente på 18 år, som danser ballett og koser seg med vakre ting rundt seg. Hun jobber etter skolen 2 dager i uken, og ellers når det er skolefri. Til høsten flytter hun får å gå på skole :O( Gruer meg til det...

Tilbake til idag morges... Fløy litt rundt i huset, og tok noen bilder underveis. Viser dere et par av dem her ;O)

  

Syns dette er så vakkert....

Denne lille benken har barna hatt når de var små. Har bare malt den litt. Lite pyntelaken fra min far var liten. Den lille vovsen hadde gubben i huset da han var liten gutt. Koselig syns jeg :O) God Jul skiltet er ikke gammelt. Det er fra Alle Tiders :O)

Ha en riktig fin førjuls helg. Snart 3. søndag i advent.... Hjelp!!! 

Klem Susanne

7 kommentarer:

Heidi-anitha sa...

Kjære kjære Susann(e)****

Tok du den?

Tusen takk for alle de vakre ordene du skriver på bloggen i dag.... Jeg ble helt satt ut her jeg sitter! Tenk som du lyser opp min hverdag- du skulle bare visst hvor takknemmelig jeg er, og hvor heldig jeg er som får kose meg på jobb i din vakre butikk!

Det er jo min drøm det...


Bildene dine er jo helt i en klasse for seg, helt eventyrlig vakkert!

Glasskuppelen får jeg virkelig ikke nok av... Har du en til.- kan jeg få kjøpe den da? Du gir meg fantastisk mye vakker inspirasjon...og denne er noe for seg selv... Håper den er der til mandag:)eller på et annet lurt sted:)
Har mange ønsker vettu...får jo det av å begimeg rundt i denne interiørverdenen om dagen.

Voffsen og benken er helt yndig... En nostalgisk nydelig blanding i det nye interiøret ditt.

I morgen skal jeg ta på meg gode sko- og en stooor mengde tolmodighet, og en stor sekk med godt humør. Turen til Liseberg blir forhåpentligvis koselig for barna- og kanskje vil det vekke litt julefølelser hos meg også...Det hadde jo ikke gjort noe å være litt "barn" igjen, og slippe noen hemninger:)

Håper det blir en fin dag i butikken- så kommer jeg til uka jeg vettu- da er det tid for deg til å slappe av litt og kose deg...

Stor klem til deg- Fra meg

Heidi-anitha. White vintage

Anonym sa...

Her kom det jo til og med musikk! Så flink du er. Posen rundt lyset var bare kjempesøt. Tror kanskje jeg adopterer den ideen. Det er så koselig å lese innleggene dine, du er flink til å skrive. Ha en fortsatt fin advent.

My home is my Castle sa...

Fant deg helt tilfeldig og det er jeg glad for :)
Du har en nydelig blogg med maaange nydelige bilder, så her kommer jeg snart tilbake ;)

Klem,Kari

Anonym sa...

Så koselig å titte innom hos deg;)
Fantastisk fin blogg du har..
Her kommer jeg nok innom ofte.

liven sa...

Hei!!
Tusen takk for kommentar hos meg:o)
Her hos deg har jeg ikke vært før!
men for en fin blogg du har og masse fine bilder!!
Så kjekt med gode medhjelpere i butikken....tenker de er gull verd!!
Koselige lysglass du hadde laget....så søte!!
Ønsker deg en fin søndag:o)

Livy sa...

Heisann!
Så fine bilder du viser i dag!
Det er så godt når man jobber sammen med hyggelige og flinke mennesker, det betyr mye! Og det er jo alltid så koselig å komme innom dere i butikken!

Tusen takk for koselig hilsen i bloggen min!

Ønsker deg en fin søndag!
Klem fra Livy

h.espe sa...

Hei på deg!
Er ikke første gang jeg er innom deg, men tror kanskje jeg ikke har lagt igjen noe spor før... Er via Heidi-Anitha jeg første gang fant deg!

Du har en fantastisk flott og varm blogg - akkurat som Heidi-Anitha. Her kan jeg kose meg leeeenge!!! Har lagt deg til i blogglista mi, slik at jeg lettere skal finne deg igjen :o)

Synes lysglasset du hadde laget var så utrolig flott. Mistenker at jeg kanskje forsøker å lage et slikt selv, om det er greit da...

Ønsker deg en fortsatt herlig kveld, og flott advent!

Klem fra Hildegunn