torsdag 30. april 2009

Kom mai du skjønne milde...

Torsdag, og allerede helg :O) En deilig langhelg med fri på lørdag! Da skal snille gode Ida jobbe. Hun har hatt det litt travelt den siste tiden...Ida har nemlig kommet inn på Norges balletthøyskole til høsten. Det er en prestasjon det! Kanskje hun blir å se i en ballettoppstilling  i  Operahuset en vakker dag :O)


Litt rustikk romantikk på hylla mi :O)

Imorgen er det 1. mai. For meg er det en fridag, for mange har den en dypere mening. Ønsker alle en flott dag imorgen, uansett engasjement ;O)

Klem Susanne

lørdag 25. april 2009

Et speilbilde...

Sist uke fant jeg noen fine små skatter i et par av bruktbutikkene her i byen. Den fine lille koppen har jeg vist i et tidligere innlegg. Jeg fant også dette lille sjarmerende speilet. Fin form og flott patina. Sammen med dette søte lille sølvkruset fra Blomingville ble det et fint lite stilleben. I bakgrunn er en gammel stempelkloss fra Jeanne Dàrc med et vakkert mønster. En mørk rødbrun trykkfarge sitter fortsatt igjen...

Teksten betyr noe som "Husk de vakre dagene i livet"

Det er viktig og ta vare på hver eneste dag. God eller dårlig...

Husk også at...

"Dagen idag er morgendagen du drømte om igår"

Selv har jeg hatt en fin dag, og gleder meg til den som kommer :O)

En god helgeklem fra meg!

torsdag 23. april 2009

En vakker krans...

Igår måtte jeg vri hodet litt og tenke jul... Var i Oslo for innkjøp av julekolleksjonen til Noa Noa og Container. Her var det mye fint må dere vite ;O) På veien gikk vi forbi en fantastisk flott blomsterbutikk. Den er HELT RÅ! Skulle vel hatt med mye hjem jeg, men det ble med denne nydelige kransen. Falt pladask :O) Kostet 250,- kroner, men,men... VIL HA! Må HA! ...og sånn ble det :O)


Se de nydelige nyansene i grønt og lyslilla... Et lite kunstverk.

... og her henger min lille vakre krans. Enkel og vakker. Akkurat som jeg liker det.

Snart helg..! Ønsker at solen skinner på dere alle :O)

Klem Susanne

onsdag 22. april 2009

Vakre smykker...

Igår kom en eske til butikken. En liten en, men med stort innhold.  En start på et eventyr av vakre smykker fra Bjørg design hos Alle Tiders. Damen er født nord i vårt vakre land i det gyldne år 1966 (spesiellt godt år ;O) Hun har designet klær, hjemmetekstiler, barneklær og selvsagt smykker. Designet er rått, elegant og romantisk. Hva mer kan man ønske seg ;O)

Se mer her ;O)

Enjoy!

Klem Susanne

fredag 17. april 2009

Mors kopp...


Halden viste seg fra sin beste side idag. Folk satt i parken og koste seg i sola. Andre vandret i gågata, pratet med kjente og ukjente. Duene kurret fornøyd i toppen av musikkpavliongen...På en sånn fin dag har jeg hatt fri. Etter og ha levert regnskapspermen (endelig...), tok vi  "annonsemøte" på Erlandsen. Byens gamle ærverdige  kafè og konditori, full av sjel og sjarme. Verdt et besøk når du kommer til Halden.

Fri betyr frihet til og vandre litt i byens gater. Aina og jeg gikk en liten tur innom et par butikker jeg aldri har vært i. Bruktbutikker. Der fant vi noen små søte saker. Ble veldig glad for denne lille koppen, Mors kopp. Så hvit og fin med sort og vakker skrift!


Når jeg først var i sving ble det jo et par bilder til fra hylla mi :O)

Mmmmm... "pikekyss!"

Foto: Susanne

Denne fine madonnaen i sort hvit finnes hos Honning og Flora. Ønsker meg :O)

Bilde lånt fra Honnin og Flora

Ønsker alle som er innom bloggen min en avslappet og fin helg, med masse deilig sol!

Syns det er veldig koselig om du legger igjen en liten hilsen. Da ser jeg at akkurat du har vært på besøk :O)

Klem Susanne

Jeanne Dàrc i butikken...

Piknik kurven er bare sååå fin!

Sitter her i natten og skal egentlig lage et forslag til en annonse. Mens jeg leter etter passende bilder og tekst, fikk jeg heller lyst og lage et blogginnlegg :O) Igår kom det nemlig en stor pall med varer fra Jeanne D`arc. Istede for å være nede og pakke ut og gjøre butikken fin, føler jeg et visst press for å gjøre disse kjedelige tingene som MÅ gjøres når man driver og eier egen butikk. Bilag etter bilag som må til regnskapsfører. Sent ute, som vanlig... Annonseutkast  er egentlig morsomt, men ikke med deadline... Så her sitter jeg da. Bilagene er heldigvis ferdig :O)

Viser dere litt av det som er kommet...

Denne hylla har små tavlefelt til og skrive på. Smart!

...og disse bokstavene da! De er bare sååå fine. Fint og henge et par sammen som vist her.

Har også fått inn disse råfine stolene og bordet. Fint ute og like fine inne ;O)

Denne sjablongen med fredsbønn  er vakker...

Vi bidrar vel med litt fred i verden vi også. Ved og omgi oss med  vakre ting kan vi vel ikke bli annet enn gode og snille mennesker! :O)

"En vakker ting gir evig glede"

                                            Keats

Klem Susanne

tirsdag 14. april 2009

Et vakkert dokument...

Mange av dere har vel sett denne plakaten fra Petit Crapaud rundt om på forskjellige blogger. Bildet er en kopi av et gammelt fransk dokument fra 1700 tallet. Den isgrønne fargen er den originale. I butikken har jeg den store i isgrønn og den mindre (45x60) i en gulnet variant. Prisen er 598,- og 398,-


Selv er jeg så heldig å ha disse flotte putene med trykk av det samme dokumentet! Putene er store og fine, hele 70x70cm. De blir brukt som koseputer på gulvet i Tv-stuen :O)

Ønsker alle en fin tirsdagskveld! Her i huset blir den tilbragt nettopp i TV stuen. Frustrerte Fruer og Privat Praksis står for tur. 

Klem Susanne

søndag 12. april 2009

En tradisjon...





Er de ikke fine?

Vi har en tradisjon her i heimen. En jeg har tatt med fra min barndom, som også min mor har tatt med fra sin. Påskeaften farger vi egg. Først koker vi eggene. Deretter dypper vi dem i en fargeblanding som gjør at vi får  egg i flotte farger. For å få en fin overflate, gnir vi dem inn med litt matolje. Til frokost 1. og 2. påskedag, har vi "eggknuse"konkurranse. Vi "slår" eggene mot hverandre, to og to, og den som sitter igjen med helt egg vinner. Det blir konkurrert om både den spisse og butte enden på egget. Etterpå blir egget rensket for skall og spist med deilig kaviar, tomat og et friskt innslag av grønt. Alltid like moro, både for liten og stor :O)

Klem fra hønemor ;O)

Påskemorgen...



"Kroning i himmelen" tror jeg det står på dette vakre gamle franske kortet. Det er jo dette påsken handler om. Da Jesus forlot jorden og og ble en del av himmelrike. Egentlig burde vi lese bibelhistorie litt av og til. Den er fasinerende og spennende. ...og kanskje kan vi bli litt klokere, hvem vet...?

Ha en fin 1. påskedag :O)

Klem  Susanne

tirsdag 7. april 2009

En god påske..



Noen ganger springer jeg rundt med fotoapparatet til de rareste tider.  Som idag. Har FRI og TID! Etter å ha nydt et herlig bad,  kom jeg ned i stua. Vakkert lys og en god stemning gjorde at lysten til og ta bilder tok overhånd. Inntullet i bare håndkle fløy jeg rundt her. Bare MÅTTE ta bilder.  Kreativitet er ikke  noe som kommer på kommando. Plutselig er den der, og da er det bare og henge med... Kvelden før lagde Adeline og jeg noen nye påske egg. Vi stod der  i spisestuen med alt  av papir, blonder, egg, lim, knapper og bilder rundt oss. Ikke planlagt. Vi bare begynte, og holdt på til nærmere midnatt :O) 


Syns det ble så mange fine bilder at jeg fikk lagd  et påske collage.

Føler at denne påsken blir veldig fin. En god påske... 

Ønsker dere alle en rolig og fredelig påske, med tid til hverandre, venner og familie!

Påskeklem fra meg :O)


lørdag 4. april 2009

Damenes aften...



                                            


Foto: Øyvind Østby

Torsdag hadde en del av butikkdriverne i gågata i Halden et arrangement vi kaller "Damenes aften".  En kveld med motevisning, vin og mat. Etterpå har vi kveldsåpent i butikkene. Veldig koselig :O) Mye å forberede, men utrolig moro! Er litt på tuppa de siste dagene før... Tema for visningen til Alle Tiders var "Det gode liv i byen og på landet". På bildet øverst ser dere mine to 15 åringer Alexandra og Adeline, min svigerinne Tove og søster Monika. Neste bilde er av Vigdis med sin lille solstråle Emma Sophie. Det siste viser Ida som også jobber hos meg i butikken.

Jeg sto der og var så stolt over alle sammen. De var så flinke!

Stor klem fra 

Susanne

fredag 3. april 2009

Helg :O)



Denne flytter snart ut på verandaen for og nyte sol og sommer...

En liten hilsen fra meg på fredagskvelden.  Jobb imorgen, og så... Påskeferie :O) Det blir en liten tur til fjells med Kviklunsj og appelsin i sekken. Kanksje høste mine egne ;O)
Ellers har jeg noen oppussingsprosjekter på gang... mannen i huset er vel kanskje ikke helt klar, men; jeg får smile pent og håpe på det beste...
Adrians rom trenger maling fra gulv til tak. Har lyst og bytte ut både det ene og andre... ikke lenge siden han fikk ny seng, skap og skrivebord. Men; har så mange nye ideer... Adeline og Alexandra ønsker seg vakre, hvite gulv og en litt hvitere farge på veggene. 
Vi får se... ;O)

 Håper sola skinner på dere alle denne helgen :O)

Klem Susanne