tirsdag 14. april 2009

Et vakkert dokument...

Mange av dere har vel sett denne plakaten fra Petit Crapaud rundt om på forskjellige blogger. Bildet er en kopi av et gammelt fransk dokument fra 1700 tallet. Den isgrønne fargen er den originale. I butikken har jeg den store i isgrønn og den mindre (45x60) i en gulnet variant. Prisen er 598,- og 398,-


Selv er jeg så heldig å ha disse flotte putene med trykk av det samme dokumentet! Putene er store og fine, hele 70x70cm. De blir brukt som koseputer på gulvet i Tv-stuen :O)

Ønsker alle en fin tirsdagskveld! Her i huset blir den tilbragt nettopp i TV stuen. Frustrerte Fruer og Privat Praksis står for tur. 

Klem Susanne

2 kommentarer:

moa sa...

..halloen susanne!
enig - dokumentet er vakkert..både på plakat og puter...
ja, sant den koppen var den ultimate...jeg har leeeenge lett..og der den var! jeg så den første gangen på bloggen til DUFTEN AV ERTEBLOMSTER, så var hun så snill å kjøpe en til meg..for de lages hos en lokal kunstner der hun bor..Har du forresten sett at hun organiserer et bloggtreff i oslo i juni..? det må du og heidi-anitha være med på - det hadde vært så hyggelig!! sant?
kos deg med de frustrerte fruer (tror jeg er alene i verden å ikke se på den serien, føles sånn..)
moaklem

Heidi-anitha sa...

Hei Snupp:0)

Så er vi i gang igjen:0)

Hverdagen er det beste - selv om påsken har vært koselig er hverdagen god!

Har du lyst på bloggtreff i Oslo? Jeg skrev litt med duften av erteblomster i går - hun har lyst på bloggtreff 6 juni - kanskje du og jeg kunne ta en tur? Shoppet litt og spist litt godt? Kanskje titttet innom Linnea og:0)

Ja - vakre puter du har:0) Jeg koser meg med dokumentet mitt - det er stort, men det er så fint - så det får lov å ta sin store plass.

Ønsker deg en god uke - rop ut om du trenger meg:0)

Stor klem fra meg til deg i tv kroken:0)