torsdag 23. april 2009

En vakker krans...

Igår måtte jeg vri hodet litt og tenke jul... Var i Oslo for innkjøp av julekolleksjonen til Noa Noa og Container. Her var det mye fint må dere vite ;O) På veien gikk vi forbi en fantastisk flott blomsterbutikk. Den er HELT RÅ! Skulle vel hatt med mye hjem jeg, men det ble med denne nydelige kransen. Falt pladask :O) Kostet 250,- kroner, men,men... VIL HA! Må HA! ...og sånn ble det :O)


Se de nydelige nyansene i grønt og lyslilla... Et lite kunstverk.

... og her henger min lille vakre krans. Enkel og vakker. Akkurat som jeg liker det.

Snart helg..! Ønsker at solen skinner på dere alle :O)

Klem Susanne

9 kommentarer:

LIVS LYST sa...

Ja den var virkelig vakker! Men hva er den laget av? Er det tørkede blomster eller??

Hilsen Ljo

Hulda sa...

Virkelig en vakker krans, kan skjønne at du falt for den. Jeg likte måten du har hengt opp tingene på hylla, bokstaven, speilet og kransen kler hverandre. :)

Har forresten et sånt speil og en slik bokstav jeg også. :)

moa sa...

hei susanne -
takk for koselig hilsen!
den kransen din var bare helt nydelig - skjønner godt det sto MÅ HA på den...Var det aneminas blomsteratmosfære du var..? den er jo så vakker..
moaklem

h.espe sa...

Ikke lett å gå forbi en ting når det har "navnet ditt" skrevet på seg..! Tror faktisk ikke man skal gå forbi heller - er så ufattelig kjedelig å komme hjem og angre...

Ha en superherlig helg!

klemmer far Hildegunn

Mitt hvite hus sa...

Kransen var nydelig...skjønner godt du bare måtte den..sånn er det av og til ..bare må...
Klem O=)

Heidi-anitha sa...

Så koselig å høre om en vellykket jentetur! Kransen var virkelig yndig og vakker - i "dine farger" og den passet så godt på hylla di....

Her går det unna i gangen. I helgen håper jeg det blir ferdig - selv om jeg har vansker for å tro det blir det....Ray har ikke vært innendørs så og si på en uke,- så jeg bare håper veldig på at han tar seg tid en sen kveld til å hjelpe meg med gulv og gulvlister som står igjen.

Jeg skal ha en lampe og et speil i butikken - så vi sees kanskje om jeg får kommet meg avgårde...Kanskje du vil holde av det buede hvite kaminspeilet? og den lille lampen fra bloomingville med nopreskjermen...

Gleder meg til å se julekolleksjonen ja - så noa noa viste deg mye fint? Det var HYGGELIG..:0)

Kos deg i helgen - sola har blitt spådd til å skinne i hele helgen, så kanskje det blir noen fregner på nesa mi om jeg er veldig heldig..Får se litt ekstra opp når jeg er ute med ungene å husker og hopper trampoline:0)

Stor stor helgeklem Heidi.

Herfra Til Evigheten sa...

Takk det samme, Susanne - det er veldig koselig å ha deg og jentene dine på "besøk"!!!!!

Vakker krans du fikk deg ja.... Var jo heldig å få se den "live" også jeg!!!

Blomsterbutikken heter AnneMinas Blomsteratmosfære, og er en av landets vakreste, må jeg si! (jeg har jo sett noen, vet du!)

Nå må du ha en fin helg, jeg håper solen skinner på deg!!!!

Klem fra Anita

Livy sa...

Nydelig krans Susanne! Skjønner godt at den ble med hjem:-)

Ønsker deg en deilig dag i solen!
Klem fra Livy

Marte Caroline Foldvik sa...

Hei Susanne! Kom tilfeldigvis over siden din :) Håper alt er bra med deg, familien, halden og butikken :) Jeg er i New York nå, skal snart hjem til Norge etter å ha vært her et semester. KOmmer nok innom butikken når jeg er en tur i Halden i sommer, håper du er der da :)

Ha en kjempefin helg i vårsola i Halden :)

Stor klem fra Marte!