tirsdag 7. april 2009

En god påske..Noen ganger springer jeg rundt med fotoapparatet til de rareste tider.  Som idag. Har FRI og TID! Etter å ha nydt et herlig bad,  kom jeg ned i stua. Vakkert lys og en god stemning gjorde at lysten til og ta bilder tok overhånd. Inntullet i bare håndkle fløy jeg rundt her. Bare MÅTTE ta bilder.  Kreativitet er ikke  noe som kommer på kommando. Plutselig er den der, og da er det bare og henge med... Kvelden før lagde Adeline og jeg noen nye påske egg. Vi stod der  i spisestuen med alt  av papir, blonder, egg, lim, knapper og bilder rundt oss. Ikke planlagt. Vi bare begynte, og holdt på til nærmere midnatt :O) 


Syns det ble så mange fine bilder at jeg fikk lagd  et påske collage.

Føler at denne påsken blir veldig fin. En god påske... 

Ønsker dere alle en rolig og fredelig påske, med tid til hverandre, venner og familie!

Påskeklem fra meg :O)


7 kommentarer:

Livy sa...

Hei Susanne!
Ser deg for meg *he-he* Bildene ble skjønne! Nydelige egg dere har laget!

Ønsker deg også en riktig god påske! Jeg har en god følelse for denne påsken jeg også.

Stor påskeklem fra Livy

Anne sa...

Flotte bilder og vakker påskepynt.
Ønsker deg og dine en flott påske også!

PS. Kurven er så fin, og bollene ble gode!

Unknown sa...

Tusen hjertelig takk for det vakre påske egget jeg fikk med meg hjem !
Stor klem fra Søs

Ninas Interiør sa...

Så fine påskeegg dere har laget! Jeg har 2 sønner som ikke er interessert i å gjøre sånne ting sammen med meg.. Koselig blogg du har, òg!

Påskehilsen fra Nina

Mitt hvite hus sa...

Jammen fikk du knipset en mengde flotte bilder... bare i håndkleet O=) HihiO=)

Ja ja kos deg masse nå i påsken ::Klemmer

Heidi-anitha sa...

Da kan vi ha glede av det samme vakre undertøyet i gammel tåke - rosa med silkebånd og sløyfer begge 2..jeg har maken...:0)

Falt pladask når jeg så det på Lindex i Halden etter en dag på jobb for noen uker siden.. men ingen bombe at vi liker det samme thi thi..:0)

Synd du ikke fant noen interiør -topper... Men vet veldig godt hva du mener med at det ikke er lett med hele fam.på tur...Der må nok vi jenter være alene:) med en stor og god lommebok:0) og god tid...

Godt å høre at du kviknet til igjen - og at Påsken alikevell kan nytes på alle vis. Nydelige egg du og jenta di har laget.. Helt utrolig flinke dere er..

Kjøringen går faktisk fint - selv om det er en lang vei å gå, så er det spennende og morro å lære å kjøre bil... Og til slutt kommer jo belønningen med et helt nytt liv...

Kos deg med dine kjære i Påsken. Håper harepus kommer med et stoooort påskeegg til deg i år:) Det fortjener du virkelig:0)

Stor klem Heidi-anitha

moa sa...

hei susanne -
innom for å ønske deg og dine en fortsatt fin påske..
skjønne bilder du har tatt...i bare håndkle:0)
og dere har fått vært på svenskehandletur, det skulle vi også, men har ikke kommet så langt..Vi har en lat påskefeiring, tjihi...
moaklem