søndag 12. april 2009

Påskemorgen..."Kroning i himmelen" tror jeg det står på dette vakre gamle franske kortet. Det er jo dette påsken handler om. Da Jesus forlot jorden og og ble en del av himmelrike. Egentlig burde vi lese bibelhistorie litt av og til. Den er fasinerende og spennende. ...og kanskje kan vi bli litt klokere, hvem vet...?

Ha en fin 1. påskedag :O)

Klem  Susanne

7 kommentarer:

Heidi-anitha sa...

Nydelig!

Det er noe helt spesiellt med påskemorgen.. nesten magisk om mann får sitte å kjenne litt på det...og det er så sant det du skriver..

Håper du har hatt en fin påske så langt, og at dagene har gitt både avslappning og morro:0)

I går fikk vi lam! Virkelige vakre påskelam...deverre har 3 av 5 gått bort..så vi håper innstendig på at de 2 siste vil klare seg, det er de 2 som var sterkest av dem, og klarer å ta til seg litt føde.( 2 av dem var allerede døde ved fødsel.) I går matet vi dem med flaske og sprøyte, i tillegg til at de prøvde å få melk av mamman sin...

De er så små som katter og breker i ett sett.. det skulle du ha sett Susanne!!!

I dag håper jeg på å få malt litt i vindfanget,- (om barna skulle finne på å ta seg en lur eller noe annet rart, hi hi hi***) og ellers kanskje få noen gode timer ute i sola!
Dere har kanskje ikke fått tatt turen til hytta? Vet du hadde noe å pusle med hjemme også - kanskje det kommer på bloggen:0) Nymalt og vakkert:0)

Kos deg de siste påskedagene..
Hverdagen kommer så fort!

Stor påskeklem Heidi-anitha

Hulda sa...

Et fint innlegg fra deg, vi ha alle godt av å bli minnet på påskens budskap. Det budskapet som gir oss evig liv. God påske!

Livy sa...

Riktig God Påske Susanne! Ja jeg tror vi blir litt klokere av å ta frem bibelen litt oftere!

Nyt solskinnet!

Klem fra Livy

Randi sa...

Heia Susanne!
Nydeligt bilde og ein sann og god tekst du skriver!
Håper du har hatt ei fin og god påske Susanne,fått slappet godt av ilag med dine! Dagane går så fort,jammen berre ein dag igjen så er denne påska også over...sukk!Her på Møre har det vore meir sommar en vår,blomsterknoppane spretter ut som berre det..å det ser ut som om oss må slå plen før 1mai her...puh!!
Takker deg så mykje for pakken Susanne!Eg fekk no henta den etter kvart:-)Her har det gått i hundre heile påska....det er først idag at eg kan sette meg ned her heime og nyte det,ja ja!Eg har "budd" på skulen i to dager å laga mat til ein gjeng med svoltne folk som har vore her på ridekurs;))Å maten såg ut til å smake godt:-))
Ellers så hadde oss det kjempe flott på fjellet,å det var godt after ski føre og:o) ;))men det var godt å komme heim og;)
Ja.Ja...
Da håper eg at du nyt siste dagane av påska Susanne!!
God klem frå meg!!

moa sa...

hei susanne -
..sanne og viktige ord på denne påskemorgen...
bibelen er vel noe av det mest fasinerenes i bokform som er skrevet ned..man burde være vel lese skriftene litt oftere, ja..
I mellomtiden får vi nyte de siste fridagene våre av ferien..som har vært så deilig og energigivende..
moaklem

Maliva`s verden sa...

Så sant,så sant....Koselig blogg du har..hit titter jeg innom igjen...Klem fra Maliva

Siren sa...

For et nydelig kort! :)