tirsdag 18. november 2008

Petit Crapaud

Vil fortelle litt om damene bak Petit Crapaud. De heter Lis og Kiki, og har begge bakgrunn som stylister i Danmark. Første gang jeg traff dem, ble jeg litt overrasket. Dere vet når dere hører en stemme over telefon, man danner  seg et bilde, og blir overrasket... Det ble jeg! Hadde jo sett alle de fantastiske tingene de lager, og så for meg noen yndige damer. Disse to er råtøffe! Rått og romantisk med andre ord:O) 

Damene henter sin inspirasjon fra den danske og franske landstilen. Deres lidenskap for "svunne tider" gjenspeiles i alt de skaper. For alle ideer er deres egne. De vakreste kreasjoner blir tryllet fram på eget verksted i Danmark. De har full kontroll ;O)

Det hele startet med at de selv malte dikt og vers for hånd. For og dele denne gleden med andre utviklet de Petit sine sjablonger. Det var her det begynte,  og siden har det bare utviklet seg. ...og det er jeg så glad for :O)


Lampene er bare så vakre...

Igår kom noen flotte lamper fra Petit Crapaud. 4 i antall, ingen er like. Lampene er håndlaget av gamle glassboller og skåler, påmontert lyspærefeste og ledning. Den ene må jeg bare ha, men hvilken av dem? Ikke lett....

Fra mitt kjøkken...

Tror den hadde vært fin i denne kroken på kjøkkenet ;O)

Det kom enda mere vakkert, bare se! Bildene er lånt fra Petit

   

I butikken nå...

Esker for adventsgaver. Så søte.... I butikken nå.

Vil avslutte med et ordtak fra en av sjablonene til Kiki og Lis!

Stor klem fra Susanne

6 kommentarer:

Anonym sa...

Så utrolig mye flott du hadde fått til butikken.....skulle bare ønske det ikke var ca 200 mil mellom meg og butikken din :)

Heidi-anitha sa...

Helt fantastisk...Så koselig innleggi dag, og jammen fikk jeg se et snurt av kjøkkenet ditt...

P.C er blandt mine absolutte favoritter. Nå skal jeg ha med et vers på veggen i soverommet.. jeg går nå å lurer på hvem jeg skal velge, for det er så godt skrevet..alle sammen.

Lampene ser så fine ut...jeg har også lyst på de i fattigmannsølv du vet, med nopret skjerm...men så var jo denne så vakker også da...Litt forskjellige, vakre på hver sin måte.

Nå syns jeg det er evigheter siden jeg har fått handlet en god pose hos deg i butikken. ¨Nå er detså mye jeg har lyst på også.. men desverre styrer lommeboka litt unna.. Mern ne skal jeg få til før jul:)

Det er jo ikke alltid det skal så mye til heller for å piffe opp litt i heimen:)

jeg er så glad for at du har begynt å blogge. Bildene dine er fantastisk gode.. Du får frem effektene så godt, og det du viser oss er spesiellt vakkert.

Beundrer deg jeg Susanne.. Du bærer min drøm du.. Har den vakreste butikken jeg vet om.. Og ikke minst er du vakker du og:)

Kos deg med de fine varene i butikken. Plutselig er jeg der:)

Klemmer fra meg til deg.
Heidi

Anonym sa...

Ja her var det mye koselig å se på. Artig med historien bak designerne også. Gleder meg til flere bilder.
Anne

PS. Hva med å åpne opp for at man ikke trenger å være registrert for å skrive i bloggen din?

Fredrika sa...

Hejsan, så roligt att du har en liten butik. Strumpan från Walther är ju helt underbar. Är sugen på att ta hem den också men de kan ju aldrig lova när sakerna kommer.... Men allt som kommer är ju såååå fint!!/Fredrika

Heidi-anitha sa...

I dag kommer jeg en tur:) (torsdag)

Jippi....

Håper du er på jobb i dag da:)

Klemmer

Heidi...

Vintage sa...

Lamporna är ljuvliga! Älskar deras schabloner också...Kraam Susanne