søndag 23. november 2008

Endelig søndag...

.... og så blir jeg syk! Har gledet meg hele uken til og ordne litt her hjemme. For dennne uken har det gått i ett, med motevisning, kveldsåpent, forberedelser til 70 års lag og ellers alt som følger med når man er en aktiv familie på 5. 

Syk og syk, jeg har migrene. Ofte. Idag hadde jeg selvfølgelig ikke noe medisin igjen, og formen har vært deretter. Sofaen har vært min beste venn, og her har jeg ligget og tenkt på alt jeg skulle gjort, også nede i butikken.

Har klart og lese et halvt interiørblad, vært innom et par blogger og tatt noen bilder. De har jeg vel nesten tatt fra sofaen... Denne flotte jernsengen fra Jeanne Dàrc fikk jeg egentlig  inn til butikken. Skulle bare prøve den hjemme først.... Gjett hvor den kommer til og ble stående? Fant et gammelt pyntelaken fra min farfars familie ( er vel det eneste jeg har etter dem). Det passet kjempefint! Har ligget her på sofaen og nydt synet :O)

Dette er det nærmeste jeg kom juleforberedelser idag. En flettet papirkurv med engel kom frem fra en skuff. Speilhjertet er fra Walther & Co og er bare nydelig!

Ønsker alle en fortsatt fin søndag! Selv ser jeg frem til imorgen. En ny dag,  med nye muligheter!

Klem Susanne

5 kommentarer:

Heidi-anitha sa...

Hei!


Stakkars...Nå syntes jeg synd på deg.. også uten medisin..Håper det bedrer seg til i morgen nå da.. så du klarer butikken..I allefall til du får tak på legen din..

På tide med en dag fri i uken tenker jeg:)...En dag til bare deg selv..

For vakre bilder... Jernsengen ble helt uimotståelig, og forstår deg godt at du beholder den! De hvite runde putene jeg drømmer om - og den vakre puten fra roser og rot gjorde jo susen!

Nå skal jeg brette klær til den store medaljen.. Gjøre klart til barnehage dag, og pakke sekken til cornelia for hun skal sove hos mamma og pappa i morgen. Kankje jeg får malt et bord i morgen som jeg skal ha i stuen..(Håper håper..mens edward tar en lur kanskje..)

Speilhjertene fra Walter og co var bare skjønne... Håper å få med meg et par når julegateåpningen er på lørdag! Gleder meg- Raymond har fått fri i fjøset så vi er sammen alle fire.. det er så skjelden og så koselig på en sånn dag.. Mamma og pappa skal også til Halden.. Så det blir en tur innom festningen også tenker jeg.

Masse god bedring da vennen- og husk å si til meg når jeg skal dukke opp en tur...

Klemmer Heidi

Nettan sa...

Hejsan! Tackar för din kommentar hos mig! Hoppas verkligen att du mår bättre idag! Fy vad det är tröttsamt när man inte mår bra när man har så mycket planer!
Järnsängen var ju helt underbar, förstår att du behöll den!!
Kram Nettan

Himlarum sa...

Hej Susanne!
Tack för besöket på min blogg och den goá kommentaren!
Tack vare den hittade jag ju in till dig! Så fint du har det både i bloggen och i verkligheten!
Jag förstår att du behöll sängen! Det bästa måste man ju spara till sig själv ibland!

Lycka till med nätbutiken och livet!

Klem tillbaks
Ann-Helen

Nettan sa...

Gillar verkligen din blogg...så du har något att hämta hos mig!!
Kram Nettan

Heidi-anitha sa...

Bare en god klem og god natt fra meg som tenker på deg..

Håper du føler deg bedre nå og at medisinen er på plass!

Husk gi meg beskjed om jeg kan være til hjelp.. med hva som helst!

klem heidi..

Ser foresten at du har fått award:) Grattis..Velfortjent!