tirsdag 11. november 2008

Ble overrasket og glad :O)


Våknet idag morges og skulle bare sjekke om jeg kom inn på bloggen, og hva fikk jeg se! Her var det kommentarer på bloggen. Dere er jammen noen søte morgenfugler :O) Har ikke engang stått opp jeg, så er dere igang allerede. Kanksje det er håp for meg også, at dette blir så moro at jeg kommer meg tidlig opp om morgenen. Blir alt for mange sene kvelder for meg, det er liksom bare da jeg har tid føler jeg. Må ha litt ro. Ønkser meg til jul: Mer tid...

Til deg kjære Heidi (kaller deg bare Heidi jeg vet du...) Tusen, tusen takk! Håper jeg kan leve opp til alle fine ord fra deg... Vil bare si til alle dere der ute: Hun er nydelig, hele jenta! Er så glad for å ha blitt kjent med deg :O)

Imorgen skal jeg bare være i butikken i 2 timer. Da kommer Ida og overtar. Ei nydelig, pliktoppfyllende jente på 18 år, som hjelper meg etter skoletid 2 dager i uken og noen lørdager. Ellers er jeg der hele tiden... Så imorgen tar jeg med kamera ned i butikken og prøver og ta noen fine bilder. Skal også fortelle dere litt om mine leverandører, som i hovedsak er danske.

Siden bildearkivet er noe begrenset, har jeg satt inn et bilde jeg har tatt av et ovalt speil jeg har på veggen. Se virkningen! Ser ikke speil og vegg, bare speilbilde!
Vi sees imorgen!

Klem Susanne

1 kommentar:

Heidi-anitha sa...

Søte Susanne... takk for så pene ord... (rødmer..) du er vel god..det var veldig koselig skrevet..

Jeg kjenner jo hver krok i butikken, he he.. men får aldri nok alikevell..Uansett når jeg kommer har du alltid noe nytt å vise meg, så man blir jo liksom aldri metta:)

Gleder meg utrolig til å se bilder på bloggen din du tar i butikken i dag...Snart kommer vel julen opp hos deg og, men vet du er flink til å holde igjen litt...

Kommer du til å få inn kirkestaker i fra housedoctor? De med roser i keramikk vettu...

Håper du får mange besøkende både i butikken og her på bloggen..

Bilde ditt var så vakkert i dag. spesiellt med den effekten av speilet..


Kos deg med fri fra butikken da..Unner deg det, og alt annet godt.

Klem fra Heidi:)