søndag 2. oktober 2011

Loppis hos Hanne Gran...


Idag har Alexandra og jeg tatt turen til Damhaugen og Hannes (Hannes Dagbok) fantastiske hus. Hun og Marit (Marits pust i bakken) har holdt loppis i bakgården til Hanne.


For en stemning! Selvom salget var i bakgården, sto dørene åpne til Hannes vakre hjem. Herfra sivet nydelig musikk, en deilig duft av nystekte vafler og nykokt kaffe. Ute var køen lang av handlelystne damer :))) Dette må sies å være MEGET vellykket jenter! Vi storkoste oss :)


Og jammen fikk jeg med meg noe fint jeg også :) En vakker siffonflaske og et knippe smørkniver. Er veldig fornøyd med det.


Fortsatt fiiiin søndag :)))


Klem Susanne5 kommentarer:

Junk De Lux sa...

Det var jo så koselig å se dere!! Kommer innom deg i løpet av uken og tar en kaffe:)

Stoooor klem!

Grip dagen sa...

Høres så koselig ut!
Og om en samler på gamle ting så blir det fort fullt i skuffer og skap. Og siden jaktinstinktet er vanskelig å temme, er det lurt å selge unna litt nå og da.
Jeg skulle gjerne arrangert noe lignende. I stedet driver jeg med "give away"... Har en svigerinne som har gått fra funkis stil den den mer shabby. Hun er ellevill når hun får plukke møbler og stæsj hos meg.
Høstklem Mairt

Linda sa...

Vilken fin blogg du har, underbar bild!

Ha en fin helg

Kram Linda

Simones Country Home sa...

Hei på deg.
Koselig bilde da. Du, jeg leter veldig etter et stort skilt fra Chic Antique som det står Antique på.har du det i butikken din, eller kan du evnt skaffe det?

Ble glad for kjapt svar, før jeg leter videre. ;o)

Klem Simone

Magdalena sa...

så kjekt!! så flott bilde!
klem,magny