torsdag 11. mars 2010

Påske egg...


Disse påske eggene ble laget ifjor. Kanskje de kan gi  inspirasjon for de som er igang med  "eggproduksjon" i disse dager? De er laget av pappegg fra Panduro, hvite servietter og diverse tynt papir. De gamle bildene har jeg printet ut. Til pynt har jeg brukt gamle stoffrester, blonder, knapper og "stæsj" jeg har spart på. Noen nye er på gang, men det får komme i et senere innlegg. Tar litt tid med "eggproduksjonen" her i huset (mulig det har noe med alderen og gjøre, he,he... passert 40 og vel se det ;O) 

Dette ble et ikke planlagt innlegg. Håper du titter innom nå Hege Dahl :O) Hun var innom butikken idag, og ga utrykk for at innleggs"produksjonen" min var litt treg...  ;O) he,he..

Har fast medlemskap i klubben TTT ( Ting Tar Tid...)

 

Ha en strålende fredag alle sammen!

Klem hønemor...

8 kommentarer:

Anonym sa...

He, he Susanne- syns du er flink jeg med tanke på tiden du har til disposisjon:-)
Ha en koselig helg, klem Hege.
PS!Som sikkert klarer og krabbe seg ned til byen en dag til uka..!:-D

Mitt hvite hus sa...

Kjempeflotte egg du har laget.. jeg kaget også i fjor..blir ikke noen nye i år...

God fredag..

klem Kerstin

Katarina Wettermark sa...

Vilka underbara ägg!! Tack för inspiration!Ha en fin helg! Katarina

Linda sa...

Kjempeflotte egg du har laget:)
ønsker deg en super helg:)
klem

h.espe sa...

Nydelig eggeproduksejon!! Jeg laget også en del i fjor, og har ikke kommet igang i år - ja, kanskje var det alderen da..;o)

Ha en flotters helg!

Klem fra Hildegunn

Min stil sa...

Nydelige egg du har laget. Ser det er flere som har laget slike, og jeg tenkte på å prøve meg på det jeg også, men døgnet har rett og slett ikke nok timer til alt som skal gjøres.
Ønsker deg ei fin helg.
Klæm Susanne

Unknown sa...

Nydelige egg var det, lurt med gamle tekstiler på og... hmmm... tips, tips:o))

God fredag!

Klem Line

Heidi-anitha sa...

Er du treg da??? Hva er jeg da..? hmmm.. må se å få gjort noe med det jeg og - men må bare ha litt ordning først..og så mye vakkert du har å ta bilde av kunne bloggen din bli oppdatert hver time:0) Men tiden.. den vet jeg det er verre med..:0)

Nå har jeg og Cornelia inspisert lysekronen i et par dager...og måtte le når HUN kom med utsagnet som jeg gik med for meg selv.. " Jammen mamma - den ligner jo på en pære den mamma"...Den er vakker - men når snodig ting setter seg i hue - kan jeg likesågodt ta den ned igjen...

Veldig glad jeg fikk " prøve" den :0) og lei meg for at jeg rev deg opp av sofaen en sen kveld, hi hi..men jeg vet du kan få tak mye annet snadder:0)

Jeg kommer bortom med den i helgen om det er ok? Gleder meg foresten til å se alt det vakre du har fått nå...
Kan aldri bli for mye vettu - for min del..

Hvordan er det med arb.dag denne uken? Er det mulig med bytte? Skulle vært på " kontoret" lenger nede i gata på mandag... Knne du tenke deg fri tirsdag? Onsdag? eller litt av begge? men det er bare et spm..:0)

Stor stor varm klem fra meg i natten...