lørdag 6. mars 2010

Dagene går...
Foto: Susanne

... og jeg henger ikke helt med i blogglandia. Går på "besøk" men rekker ikke så mange innlegg. Men, det er greit. Blogg skal være kos. Ikke enda en "dårlig" samvittighet i et travel hverdag. Jeg blogger når jeg har tid og lyst. Lørdag kveld, godt plassert i sofaen med pc`n i fanget. Da er det fint og blogge :O) Bildet over tok jeg sist mandag. En frisk tulipan og en tørket hortensia, så sart og vakkert. Nesten så de "snakker" sammen. Fantasien løper litt løpsk av og til, he,he...

Imorgen skal hele familien på minnestund i Os kapell for vår savnede venn, Arild. Han er fortsatt ikke funnet. Selv har han funnet sin vei... Det er 3 måndeder siden nå.

Ønsker deg en fortsatt fin helg!

Klem Susanne

5 kommentarer:

MODERN COUNTRY sa...

Hei Susanne :)

Titter innom jeg også nå på Lørdags kvelden, det blir som regel sånn at en har mer tid da. Av og til har jeg bare rett og slett ikke orket til og blogge, når dagen er over. Så jeg kjenner meg så godt igjen, det skal jo være kos!

Så hvordan går det med deg? Håper du har det bra, og at du fortsatt tar godt vare på Mandagene :) På tide og ta seg en tur til deg, lenge siden nå. Du har vel fått inn endel lekre vårnyheter. Deilig med litt friske blomster, kjøpte meg en bukett med tulipaner i går. De var så flotte og jeg smiler hver gang jeg går forbi dem :) Ja hortensiaer er noe av det vakreste jeg vet om, nesten enda mer magiske som tørket og i dekorasjoner.

Tenkte på vennen deres, det må ha vært en vanskelig tid. Så uendelig trist. Håper familien en dag kan finne roen, Og en dag også gleden.


Ha det godt i kveld, håper du koser deg:)

Varm klem,
Aina

Ps: Tusen tusen takk for nydelig hilsen for litt siden, det var så varme herlige ord!!

frøken olsens drømmer sa...

Hei på deg,Susanne ;))
ja blogging skal være gøy,har det som deg mange ganger..
travelt for oss som driver butikk,så mye vi må rekke..tar nesten pusten fra meg noen ganger..
og etter jul ja da har jeg det verst..
MEN så gøy å kunne leve av det en elsker mest,så heldige vi er !!!
La det bare vare!!;))
Eller så har du en nydelig nydelig blogg..
god klem fra meg i sør;))

Hannes dagbok sa...

Hei Susanne-mor:)

Håper du har vært innom å tittet på bildene av den fine sengen din i stua mi...jeg er såååååå fornøyd!Men her kommer et fagspørsmål..har du tørket hortensiaen selv og hvordan i all verden gjør man det??

Klem,Hanne

Guttemamma sa...

Vondt å høre om vennen deres igjen...godt å samles allikevel og minnes sikkert.

Til noe helt annet, har jdl taburetter i samme stil som tolix?? Vet jo de har knallfine "rustne" stoler iallefall. Vet du i såfall ca pris og hvor jeg kan få tak i??
klem og "lykke til" i dag

Magdalena sa...

heisann.. takk fro hilsen...
ja sant det, bloggingen skal være koz og ikke stress...
klem og skjønn søndag videre...

magny