torsdag 31. desember 2009

I kveld...


Har vi tent masse lys. Inne og ute. Både for oss selv og for våre kjære som ikke  lenger finnes blant oss. Til og med kirkegården på Os er stemningsfull og vakker denne kalde vinterkvelden. Fullmånen lyste om kapp med tente lys  og gnistrende snø...  



Ute ser vi allerede raketter i luften. Vi nærmer oss et nytt år. Et nytt år som jeg har stor tro på, og gleder meg til å ta fatt på  (nesten så det bobler litt) :O)
Takk til dere alle som har vært innom bloggen min. Jeg har kost meg veldig med å "besøke" dere her i blogglandia. Stadig nye ting å oppdage. Tusen, tusen takk!

Vi sees i 2010!

Nyttårklem fra Susanne

mandag 28. desember 2009

Vakre romjulsdager...

Imorges, når jeg tittet ut av baderomsvinduet, ble jeg helt varm om hjertet... I toppen av det gamle syrintreet satt en gjeng med små vakre fugler med rødt bryst. Av en eller annen grunn heter de Dumpapp (er det skrevet riktig..? ;O) De er jo helt nydelige! Etterhvert kom solen til, og lanskapet utenfor ble helt fantastisk... Utenfor gnistrer det. Inne flommer lyset så vakkert. For en dag!


Vinterland... (sett fra soveromsvinduet mitt..)



Engler, blonder og fattigmannsølv...



Ballettsko...




En vinterkledd veranda, pyntet av naturen, ikke av meg....

Alle foto: Susanne



Ønsker alle en fortsatt fin romjul. For meg de aller beste juledagene.

Tid til å tenke..
...nyte
...kose
...drømme
...bare være til!

Klem Susanne

onsdag 23. desember 2009

God jul!


Førjulstiden har vært hektisk her hos oss. Mye som skulle vært gjort, er ikke gjort. Noen kaker er bakt, men ikke 7 slag. Enda er ikke alle gavene pakket inn... Men, noen små timer imorgen skal resten være pakket og klart . Med kjærlighet og omtanke... :O)




Juletreet pyntet vi igår kveld. Nå står det stuen så stolt og så vakker. Duften av gran gir meg en kriblende følelse av julestemning. Nå har vi latt alt være, og satt oss i sofaen for og se Hjemme Alene 2. Hele familien.


Foto: Susanne

Det blir jul i år også... ;o)

Ønsker alle som er innom en fredelig julefeiring!

Klem Susanne

fredag 18. desember 2009

Juletid...



Det er lenge siden sist... Mye har skjedd. Mange følelser har vært i sving. Glede over endelig å komme igang med utvidelsen av butikken. Utmattelse av mange sene kvelder og netter med rydding ut, inn, på plass og tilbake igjen... Fortvilelse over å ikke strekke til og ikke ha kontroll. Midt i denne prossesen, en sen natt i butikken får jeg en telefon. En sånn telefon ingen ønsker å få. Vår nære venn var ikke kommet hjem og meldt savnet. Omstendighetene gjorde at vi ble engstelige. Nå er det gått snart 2 uker og han er fortsatt ikke funnet...






Å glede seg til jul under sånne omstendigheter er litt vanskelig. Julen får 10 år siden var også tung. Min mann mistet sin bror, og jeg min eneste svoger. For 5 år siden skjedde det som ikke skulle kunne skje. Tsunamien i Thailand 2. juledag tok fra oss våre kjære naboer, en hel familie på 5. Barnas venner...



Tenker veldig på 2 små jenter som iår må feire jul uten sin kjære pappa...
Men barn har en evne, som vi voksne ikke har. De går inn og ut av sorgen på et blunk.
De har evnen til å leve i nuet. Tror jeg skal prøve... Kanskje julestemningen kommer krypende alikevel.




Ønsker dere noen fine førjulsdager. Send noen tanker til dem som var, og ta riktig godt vare på dem vi har...


Alle foto: Susanne

Klem Susanne



fredag 4. desember 2009

2.helg i advent..






Foto: Susanne

Årets adventslys hjemme hos meg.
Noen "ruskete" leirpotter, mose, blondebånd og noen flotte speilprismer med tall... Fryktelig enkelt, og veldig fint, syns jeg :O) Mosen hentet vi skogen sist søndag. Jeg og min kjære var på "date" i skogen... Med i sekken hadde vi med varm kakao og mandariner. Resten av familien var hjemme. Ville ikke være med... Sånn er det å få store barn! 
Pottene, prismene og den heklede blonden er fra butikken. Den brede blonden hadde jeg fra før.
Det første lyset ble tent i full fart mandag morgen. Lys nummer to skal tennes på rett dag  denne uka. Nemlig søndag :O)
Kommer snart noen bilder fra butikken. Det blir så fint! Absolutt verdt alt slit og tilløp til kaos ;O)

God Helg, alle sammen!

Klem Susanne

tirsdag 1. desember 2009

Det gode liv...

... er det ihvertfall en som nyter her i huset ;O)


Simbelius tar skjønnhetsøvnen på min fineste pute...

Nå, midt i julestria, har prosjekt "litt større butikk" startet. Har ryddet lageret i flere dager. Det meste av det endte i min spisestue... Men, bare for noen dager. Igår ble spisestuen ryddet og saker og ting sortert og lagt på andre plasser. Lageret er i ferd med å bli til butikk med plass for prøverom og klær. Under ryddeprossesen har jeg hele tiden sagt til meg selv "dette blir så bra!"Har måtte holde motet oppe, for her var det mye å ta tak i...

 Jeg har  ikke hatt det som pusen Simbelius. Har knapt satt bakenden ned i sofaputa ;O)
Men det blir bra, jenter. Helt sikkert!
Ønsker dere alle en koselig første uke i desember!
Klem Susanne