fredag 4. desember 2009

2.helg i advent..


Foto: Susanne

Årets adventslys hjemme hos meg.
Noen "ruskete" leirpotter, mose, blondebånd og noen flotte speilprismer med tall... Fryktelig enkelt, og veldig fint, syns jeg :O) Mosen hentet vi skogen sist søndag. Jeg og min kjære var på "date" i skogen... Med i sekken hadde vi med varm kakao og mandariner. Resten av familien var hjemme. Ville ikke være med... Sånn er det å få store barn! 
Pottene, prismene og den heklede blonden er fra butikken. Den brede blonden hadde jeg fra før.
Det første lyset ble tent i full fart mandag morgen. Lys nummer to skal tennes på rett dag  denne uka. Nemlig søndag :O)
Kommer snart noen bilder fra butikken. Det blir så fint! Absolutt verdt alt slit og tilløp til kaos ;O)

God Helg, alle sammen!

Klem Susanne

8 kommentarer:

Ninas Interiør sa...

Så fin adventstake du har! Veldig koselig å lage den selv, med eller uten unger!..

Blir artig å se hvordan du får det i butikken!

Ha en koselig helg! Klem Nina

Hilde Heimdal sa...

åååå sååå fint daaa:)))))

Anonym sa...

Jeg liker beste det rene og enkle så dette er helt etter min smak..lekkert

moa sa...

..hihi, Ja sånn er det og få store barn, susanne..
PLUTSELIG kan man begynne og date med mannen igjen :0) herlig!
ønsker deg en fin adventshelg!

moaklem

Mitt hvite hus sa...

så nydelig adventstake du har laget...

Håper du får en fin helg Susanne...
Klem Kerstin

Kjersti sa...

Hei Susamnne! Adventsstaken var nydelig synes jeg. Det hørtes også veldig behagelig med skogstur i vinterværet... Skulle gjerne ha gjort det kjenner jeg. Stille og rolig stund i ellers hektisk hverdag.
Håper alt er bra med deg og butiken :o)
Klem fra Kjersti

ANETTESHUS.COM sa...

Helt nyyydelige adventslys, Susanne! Du får det til du;)

Stor klem
Anette:)

Heidi-anitha sa...

Jeg forstår litt av greia :0) tror jeg.. Men desverre klarer jeg ikke å ta det løftet jeg selv vil gjøre for deg heller - enn så mye jeg måtte ønske...Står nok ikke inne med så mye kunnskap og erfaring på interiørfronten,som jeg kunne ønske- men uansett elsker jeg å få holde på litt i butikken sammen med deg...Men jeg vet at det kommer til å bli så bra der Susanne - men det viktige for deg nå, vil jeg tro å først og fremst roe ned litt og samle litt krefter og tid til deg selv og din egene familie. Butikken går sin gang skal du se - selv om det er litt rot i krokene, koser kundene seg - for de vet også at det blir så bra til slutt, og julen kommer enten om du vil eller ikke:0)!

Men ikke alltid så lett å klare å tenke de tankene selv, når man på en måte kommer opp i en krisesituasjon, og føler at kreftene tar slutt, enda jeg vet hvor tøff du er- vet jeg også at du trenger hvile - så tenk på deg selv for en gangs skyld min venn
:0) å miste noen er aldri lett - så la følelsene få flyte litt, tror det er sundt også.

Jeg er uten stemme:0) men skal gjøre mitt beste i morgen. Skal kanskje bli godt å slippe kjatra mi og, he he- forkjølelsen har satt seg godt på stemmebåndet kan du si, så i morgen gjør jeg meg godt som "stumme - kari" eller noe sånt- hi hi.. men det duger det og - med litt hvisking og tiskeing ;0)

Bare vent du - nå er jo jobben gjort - utrolig men sant. Det er jo bare småtterier som gjenstår! alle julegaver vil bli pakket inn i år også... snøen vil omsider komme.. Det blir god mat på bordet , og dere har hverandre og kjærligheten i familien. Ta vare på hverandre og sett fokus på alt som er bra - det er MYE det...

Prøver bare å stryke deg litt på ryggen her - for jeg vet du trenger det...

Gleder meg til våren... snart snur sola Susanne. Lyset kommer og nye dager kommer også.. Ikke minst vårkolleksjonen kommer etter jul -og får plass i det fiiine rommet du har skapt! Du kan jo være stolt i bøtter og spann:0) Så koselig det kommer til å bli!

Sees i morgen - sov ut litt da - så skal jeg masjere opp kapp med nissene i gata så lenge.. og få butikken på beina:0)

Store klemmer og sov godt!