torsdag 31. desember 2009

I kveld...


Har vi tent masse lys. Inne og ute. Både for oss selv og for våre kjære som ikke  lenger finnes blant oss. Til og med kirkegården på Os er stemningsfull og vakker denne kalde vinterkvelden. Fullmånen lyste om kapp med tente lys  og gnistrende snø...  Ute ser vi allerede raketter i luften. Vi nærmer oss et nytt år. Et nytt år som jeg har stor tro på, og gleder meg til å ta fatt på  (nesten så det bobler litt) :O)
Takk til dere alle som har vært innom bloggen min. Jeg har kost meg veldig med å "besøke" dere her i blogglandia. Stadig nye ting å oppdage. Tusen, tusen takk!

Vi sees i 2010!

Nyttårklem fra Susanne

7 kommentarer:

Heidi-anitha sa...

Tenk at jeg fikk være først:0) men så er det kansje bare jeg som sitter på din blogg og koser meg ti minutter på midnatt en nyttårsaften også...Jeg er jo gaaaal:0)

Kvelden har vært så koselig ehr hjemme i rolige og vante omgivelser med mine foreladre og ungene våre. Godt å gå inn i det nye året med de aller kjæreste rundt seg!

Tusen takk for et fantastiks 2009. Så utrolig mye egentlig som har skjedd i livet mitt - ut av så lite.. Takk til DEG min venn som slapp meg inn i varmen..

Håper vi kommer til å ha mange fine stunder isammen i det kommende året. Gleder meg!

Godt nytt år min gode venn...og takk for alt vi delte i 2009..

store varme klemmer

Heidi-anitha

Tina sa...

Flotte og stemningsfulle bilder! Ønsker deg noen fine dager i 2010. Klæm

Guttemamma sa...

Glad jeg fant bloggen din Susanne og dte er jo Grenseritt til høsten og...så da kommer jeg innom vettu:)
Godt nytt år,klemmer

Viola sa...

Hejsan, hittade dig hos guttemamma och såg att du hade butik i Halden, vem vet kanske jag tittar in när sommaren kommer, härlig blogg du har, har oxå butik på nätet och ska även öppna en gårdsbutik på min gamla 1700-talsgård, tittar gärna in igen, och du är så välkommen att hälsa på mig i blogglandias värld...ha en fin nyårsdag, kram VIOLA

lisje astrid's husblogg sa...

Hei:)Dette var jammen ein herlig blogg:)Har ikkje vore innom her før!Masse fint:)
Ønsker deg godt nytt år:)
dette vil eg følge med på vidare:)
Klem frå Astrid:)

pensjonat frua sa...

Flotte bilder! Godt nytt år til deg !

Guttemamma sa...

Rød løper trilles ut, dere skal være hjertelig velkommen!!