mandag 8. juni 2009

Uteliv..

Brrrrrr... å komme hjem fra deilige Hellas VAR en kald fornøyelse. 3 enkle plussgrader var det natt til fredag på vei hjem fra flyplassen! MEN, turen vår var helt fantastisk. Vi storkoste oss, Adeline, Alexandra og jeg. Leiligheten vår lå i en åsside med utsikt mot havet på den ene siden, og vakre åser kledd med oliventrær på den andre. Geitene var på beite, hestene koste seg i skyggen, og et esel som tittet dumt på oss når vi gikk forbi. Kom vi for nærme  satte det i å hyle! På stranda var det stille og rolig. Sesongen har jo såvidt begynt i Hellas. Hmmm.... kjenner jeg lenger tilbake her jeg sitter!

Men, det var fint å komme hjem også! For mens jeg var borte har det kommet varer fra Jeanne D`arc :O) Blandt annet en fin liten sak  til hagen min! Her skal vi sitte og kose oss en tidlig morgen, og nyte stjernehimmelen en sen sommerkveld... 

Nydelige puter og pledd fra Jeanne Dàrc gjør det ekstra koselig.Pute m/trykk 598,- Teppe 998,- og rund pute med monogram kr 598,-

Detalj fra den fine hagegyngen......og alt nytes kun fra vinduet i disse dager :O(

Det var litt fra meg og min hage en sen kveld i juni...

Håper alle får noen fine dager :O)

Klem Susanne

9 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

ÅååSusanne du har fått deg den lille saken...så sjarmerende og herlig den lille saken ..tenk å sitte i den å bare slappe av...

Nydelig....

Klem fra Kerstin

Tina sa...

Hellas frister ja, her er det heller ikke sommertemp. fantastisk at det går ann! 3 grader, nei og nei... Så flott den var den sitteplassen. Åsså flotte puter/pledd, du får det til du!

Anonym sa...

Jeg venter og venter på den gode sommervarmen jeg også. Gleder meg til å slenge meg i hagen og bare nyte solstrålene. I mens får vi bare drømme oss bort og som dere - lengte tilbake til sydlige strøk.

Utrolig skjønt i hagen din da, den flotte hengebenken (eller hva man kaller sånt :P ) Lekkert!

Lisas hjem og skatter sa...

velkommen hjem :) reiser selv til kreta 4 juli, gelder oss masse :O)

vakker hage du har!!! virkelig sjarmerende :)

ANETTESHUS.COM sa...

Kjempe-flott!!!! Selger du flere i butikken?!

Klem Anette:)

Heidi-anitha sa...

Kjære Susanne!

Bekalger at jeg ikke har hørt telefon i dag - den har vært bortgjemt i veska mi siden i ettermiddag - har hatt folk på middag og telefon har gått i glemmeboka - jeg har tenkt på deg se,- men så har du jo skrevet beskjed her inne...


Jeg kommer fredag og lørdag som du vil:0) Blir koselig med Haldendager. Alltid så munter stemning når det er slike dager - med mye folkeliv og kjøpegale mennesker;0)

Så godt å være ferdig med papirarbeide - vet at det kan være stressende og det er myyye jobb og pusleri som skal gå opp. Godt å ha ren samvittighet for slikt!

Da snakkes vi - raymond og jeg sitter her og planlegger ferien. Litt av en tid på døgnet - ja det er nå vi ser hverandre, sånn likefør en sovner:0) ved midnatt - mulig vi må skyve på ferien 1 uke - så det blir fra 27.06 til 01.07 i steden... Vi skulle snakke med danskene i morgen igjen- håper det ordner seg på et vis til det beste for alle.

Blir ille koselig å se deg igjen - ikke minst å høre om nye opplevelser:0) og ferieminner!

Stor nattaklem Heidi-anitha

Siren sa...

Så vakkert du har det i hagen din! Den gyngebenken er bare helt fantastisk! :)

moa sa...

hei susanne -
så koselig å høre fra deg!
hørtes deilig ut i hellas...ikke helt den samme sommeren her hjemme, her bøtter det ned i dag....
nydelig gyngebenk du har fått deg, og skjønne bilder fra din hage!
ha en super-duper dag!
moaklem

Lunalei ;-) sa...

Åh... så fint du har det i hagen! Drømmer meg bort i sol og sommer, en spennende bok og hengebenken din!!!
Vennlig hilsen Lunalu
-nystarta blogger, på bloggvandring!