søndag 21. juni 2009

En deilig dag...

Hvem har sagt at klær på en snor ikke kan være vakkert! Jeg har anskaffet meg et tørkestativ i tre fra Jeanne Dàrc. Vakkert... Kan ikke henge hva som helst på det? Min kjære hadde vasket treningstøyet sitt, og egenhendig hengt det opp. På det vakre tørkestativet. Sånne klær kan ikke henge der vet du, kjære... God tørk gjorde at tøyet ble fort tørt,  og  raskt tatt ned (forsatt litt fuktig...)  Dermed kunne jeg nyte synet av vakkert tøy fra Noa, Container og St Tropez. I nydelige fargenyanser ;O) Litt gal? Ja...Alle foto: Susanne

En liten utflukt rundt i hagen med fotoapparatet ga meg flere gode øyeblikk idag :O) Revebjellene er i ferd med å blomstre. En blomst jeg syns er så vakker! De blomstrer i forskjellige nyanser av rosa, lilla og hvit. Håper jeg får nyte synet i mange dager fremover! Det er nemlig meldt SOL! Masse sol, i MANGE dager... :O)

Klem Susanne

5 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Herlig Susanne... mannens treningsutstyr må nok tørke et annet sted.. skjønne deg....

Nydelige bilder som alltid hos deg...

Klem O=)

moa sa...

hihi...herlig gal :0)
er man estetiker, så er man det, tjihi!
ha en fin ukestart!

moaklem

Heidi-anitha sa...

Kan tenke meg tørkestativet har kommet til sin rett i ditt vakre hjem ja....

Hadde nok vært like "gal" jeg også ja:0) - her skal nok skjønnhetene få leve i sitt rette miljø, uten forstyrrelser fra sterkt fargede og sporty klær;0)hi hi..

Ny uke - sommeren har endelig kommet - og St.hans og husbondens 30 årsdag står i fokus denne uken tenker jeg...En venn av oss har kommet ut for en forferdelig ulykke, forrige uke- Han kappet av seg fingerene sine - brutalt og grusomt - han har ligget over 12 timer i narkose på operasjon, og fått sydd de på igjen.. Usj - jeg blir helt satt ut av slikt. Pappa til 3 små jenter og i sin beste aler. Håper det vil gå bra...Tross alt han han livet i behold. Håper å få besøke han på rikshospitalet en dag, sammen med kona.

Jeg har kjøpt meg BIL! Nå kjører jeg hver dag:0) Raymond har hentet den for meg i helgen i Stavanger - og nå er det ingen vei tilbake:0)
Koser meg med at livet smiler - og at det snart er ferie.
Du får bare rope ut om du lengeter etter en fridag da:0) Vi reiser til Danmark den 3. Juli.

Takk for din søte kommentar på bloggen - du kjenner jo til disse følelsene selv - som mamma har vi vel forstått at kjærligheten er det største på jord:0)

Kos deg i den vakre hagen din...heldige du..

Stor sommerklem fra meg

Nina i Paradiset sa...

Å, for noen herlige bilder du tar!
Ikke bare at tingene er lekre, men du har ett godt øye for ett flott bilde!!
Legger deg i "Mine Favoritter" umiddelbart!

Nei, nå må jeg få på litt kaffevann, for så å pusse videre...
Tak er ikke det morsomste man pusser opp, men skal man ta veggene, bør man vel gjøre ferdig taket først!

Ha en flott dag!

Marit sa...

Kjempefine bilder som vanlig! Ja, det blir sånn etterhvert at "våre bedre halvdeler" ikke kan henge opp og legge ting hvor som helst :o) Sånn er det bare, og det er fint om de har en posjon humoristisk sans...
Hyggelig at jeg ligger på blogglista di!