fredag 20. mars 2009

Kort gjør godt...

Noe har skjedd den siste tiden... Jeg har fått mer TID!  Det betyr tid til kreativ utfoldelse.  Åhhh, som jeg har savnet og kunne sette meg ned, la kreativiteten  ta over.  Ikke tenke, bare føle glede over og skape noe... som disse påskekortene :o)


Som pynt på kortene har jeg blant annet brukt min
gamle blondebluse.


Kanskje noen av dem blir og finne i butikken etterhvert!

En god klem til dere alle!

Susanne

10 kommentarer:

moa sa...

hei susanne - så herlige kort, og så godt at du har litt tid til kreativ pussel - det er så viktig!
..angående fredagen, jeg jobber i nittedal, og ikke på jessheim...litt dumt, for det hadde jo vært så morsomt å hilst på dere...!
ha en herlig helg!
moaklem

Anonym sa...

Hei..
Så deilig med litt mer tid til å gjøre koslige ting. Det er noe jeg også ønsker meg, det er så mye fint jeg har lyst til å lage.
Dine kort er helt nydelige,så flink du er:)
Barne klærene du har fått inn i butikken er kjempe søte:)

Ha en super fin helg:)
Klem Anita

ANETTESHUS.COM sa...

Kjempe-fine kort, Susanne!! Så flink du er!

Ha en fin helg!

Klem Anette:)

Anonym sa...

Hei Søs!
Helt utrolig vakre kort! Håper jeg er så heldig å få et av disse:).På tide at du får tid til deg selv og dine utrolig kreative evner til å skape vakre ting!! Blir inspirert til å sette igang med noe kreativt, kanskje stikkepinnene:)
Kos deg masse og en fredfylt fredagskveld til deg og de søte små
Stor klem fra lillesøs

Hulda sa...

Så flotte kort du har satt sammen! Jeg likte spesielt godt fargene i blågrønt rundt fotoet. Skjønt! Så fint innlegg under her også.

Siren sa...

Å de kortene var kjempevakre! Ha ei god helg! :)

Randi sa...

Kjære vakre vene deg Susanne!!Har du laga dei korta....sukk sukk har du sett,dei var no berre KJEMPE fine!!!Men jammen er du kreativ,å da var det på tide du fekk bruke tida di på å få noko du likar og får det ut i livet da,å det har du klart med glans!!Skal du selge dei og..hmhmhm;))
Å attpå til skal du lage egg og:o)
Men du,jaggu har du ein sprek mann som går over fjellet,tøfft!Kansje eg ser han på tv`n da idag;)Men du og dine "små"finn sikkert på noko å kose dokke med,det er du flink til!
Eg lurer på om eg skal svinse meg ein tur til by`n idag:-)))Du veit på sånn kosedag,på kafe og den slags;))I morgå skal eg ha 10 stk på julemiddag her,skal bli kjekt!Eg har fri til tirsdag no,men da blir det resten av veka tom. laurdag.Eg har bytta helg for palmehelga skal oss til Bjorli på!Minsteguten her er med mine foreldre dit opp denne helga,han stor kosa på skiturer ilag med mormor han,dei går mange mil på ski,med rett i koppen,pølser og sjokolade i sekken sin.Dei er artige dei to.Å han morfar laga middag til dei kjem heim:.))Ja tru det eller ei,men alle her er super flink på ski,bortsett frå meg,eg ........ikkje på ski nei:o)går best på mine føtter på flat mark,setter meg opp i lia og solar meg eg med kaffe og nyt det;))Ja.Ja...:-))
Ja men du,eg håper du får ein fin fin laurdag og ei god helg!
Oss får høyrest da!Varm og god klem frå meg!

Heidi-anitha sa...

Utrolig nydelige kort! Tenk at du har skapt dette vakre med din hærlige kreative sjel... Du er bare utrolig! Håper de kommer for salg:0)

Så har det blitt helg for din del også:0) Godt med fri på mandag og du kan enten slappe av.... eller gjøre kjedelig papirarbeid..Våren har jo virkelig slått til i dag, og jeg har vært ute med ungene i noen timer i formiddag mens kællen har vaska og skrudd på bil.

Har planta litt i zinkbollen min,noen små søte blomster og flere lykter har fått kommet ut. Jeg prøvde å friste kællen med å få ut utemøblene.
Men det lyktes desverre ikke...


Kos deg nå med resten av helgen. Jeg gleder meg til uka...Blir spennende å se hva det blir til i ukeslutt:0)

Stor klem fra meg til deg og dine

:0)

Mitt hvite hus sa...

Så flotte kort du lager..Deilig å ha litt tid til å skape noe..Kjempeherlig blogg du har, deg vil jeg følge med.. Nyt søndagen
Klem kerstsin

Livy sa...

Så utrolig vakre kort Susanne!

Ønsker deg en fin dag i solen!
Klem fra Livy