tirsdag 17. mars 2009

Et eventyr...Dundelina og det gamle huset...

Handler om en liten jente som flytter inn i et gammelt hus. Den første natten i det gamle huset hører Dundelina rare lyder fra kirkegården som er nærmeste nabo...

Slik starter eventyret som denne nydelige norske kleskolleksjonen er basert på. Klærne er for  jenter fra 3 til 8 år. Eventyret er skrevet av Eivind Kaldestad.  I tillegg til den lille eventyrboka kan man også få kjøpt små håndquiltede figurer som hører til i denne søte historien. På den måten kan barna selv fortsette eventyret... Klærne er i nydelige sarte pasteller med innslag av korallrødt. Alt i nydelige stoffer. Kjolene koster fra kr 539,- til 589,- Se mer her.


Designet er enkelt, funksjonellt og tidløst. Nå hos Alle Tiders :O)

Klem Susanne

5 kommentarer:

Heidi-anitha sa...

Næææhhh, Susanne dette var nytt!
Virker som en drøm.. ja, eller som et eventyr:0)

Gleder meg til å se det - og jeg kommer helt sikekrt til å falle ned på noe igjen...utrolig "vakker" sitert av deg - en historie om, og med klær -er spennende og nytt for mange,
men passer perfekt i denne alderen, hvor fantasien er på topp hele tiden!

Ang. neste fredag, og Linneas hage, tror du vi er hjemme til halv fem tiden da? Eller har du tenkt noe annet tro:0) Da er det fjøstid se, og ray kan ikke ha begge barna under melking..


For en vakker dag i dag! Cornelia er 4 år i dag, og her er stemningen i "taket", men hodepinen tok overhånd akuratt nå, så jeg måtte bremse ned 2 hakk, før turen går til eventyrfabrikken...Der venter barnebursdag på prinsesserommet og alle hennes venner:)

Tror nok ho mor får trimma seg litt i klatre/akebanene i dag og ja.. phu...

Da blir det godt med noe annet å glede seg til, til neste uke...:0)

Du er god og snill du Susanne..

Klemmer fra meg til deg!

Himlarum sa...

Det är så otroligt vackra bilder du har! Blir alldeles knäsvag...

Resväskan har ingen KÖP-knapp i webbutiken eftersom frakten är dyrare än de 69 kr jag tar. Men nu har en kvinna i Finland reserverat den... Blir det inget av hör jag gärna av mig! Annars har jag tre väskor till som jag ska måla så det kommer fler!
Stor kram
Ann-Helen

Livy sa...

LÆKKERT!! Spørs om det ikke blir med noe hjem til kidsa neste gang jeg besøker butikken :-)

Ønsker deg en fiiin dag i solen!

Stor klem fra Livy

Lill sa...

Dette var saker for små prinsesser:0) Nydelege kjoler og andre kle. Artig med eventyret rundt .
Smil i fredagen frå Lill

Randi sa...

Heia Susanne vennen!
ÅÅÅÅ du verden så kjempe søte kjoler,å sikkert eit like søtt eventyr bak!!Ja hadde eg hatt ei lita jente her så hadde eg nok kjøpt ein kjole eller to,dei ser ( og er nok ) kjempe gode på!
Ellers så håper eg at du har det berre bra,full fart?Er vel ute på tur du idag;)Reknar med du får masse nye vare inn no,heile tida;)Det må vere kjempe spennande å opne nye kasser!
Eg har fri dag idag og i helga,passa veldig godt da eg fekk min kjære heim i går kveld;))Så her skal det berre nytast!:-)Har sett at dokke har fint ver,å bra er no det!Her har det skya litt til no,men ok likevel!
Så kjære deg Susanne,nyt helga og kos deg godt!!
PS! Snart påske no;)
God helga klem frå meg!