lørdag 20. desember 2008

Prinsesser på ball!Torsdag var den store dagen for Alexandra og Adeline... Endelig juleball! Det ble noen hektiske timer mellom kl 14,00 og 18.00. Egentlig har det vært ganske hektisk for ho mor i lange tider for dette juleballet, men nå var dagen her! Det meste gikk stort sett greit. Bortsett fra en vikting ting: Bilder! Jeg skulle jo ta masse bilder. Tiden gikk bare så alt for fort, og for ikke og komme for sent, ble det ingen bilder før de dro. Sukk! Trøsten var at de selv hadde tatt med kamera. Så jeg ba dem pent om og ta mange fine bilder, av hverandre og alle de festkledde venninene sine. Er ikke hver dag vi ser dem sånn! De hadde hatt det så gøy! Så bilder ble det lite av.... hadde ikke tid til det kan du skjønne!
Da de kom hjem var de sååå slitne og hadde ikke lyst til og bli tatt bilde av. Jeg befalte dem til knipse noen bilder, selv om kjoler og hår hadde blåst til alle kanter på vei til og fra lokalet. Det regnet og blåste "storm" her i Halden torsdag. Typisk. Vi fikk tatt noen få....
Synd at tiden alltid jobber imot. Når skal man bare kunne kose seg? Bare nyte det spesielle enkelte dager i livet en gir oss? Sånn som denne. I tillegg hadde vi kveldåpent til kl 22.00 i butikken, og yngstemann hadde klubbmersterskap i turn. Måtte jo en tur innom der også, etter og kjørt prinsessene på ball!


Fredag var jeg Sliten! Heldigvis kom Heidi... Vi har hatt noen veldig koselig dager :O) Gleder meg til fortsettelsen i 2009. Må bare si det: Fikk verdens vakreste julekort av Heidi! Bilder av barna hennes. Det var bare sååå vakkert!


Gleder meg veldig til 1. juledag. Den beste dagen på hele året. Sen frokost. Pysj hele dagen... Spise kald ribbe og riskrem med fruktsausen til bestemor. Akkurat når jeg har lyst.
Da har jeg endelig tatt tiden tilbake... :O)

Kommer snart igjen!


Klem Susanne


5 kommentarer:

Anonym sa...

For noe vakre prinsesser, og litt slitne, akkurat sånn man skal være etter et ball. Kjolene var jo også kjempeflotte.
1. juldag skal jeg ha 20 gjester på besøk. Så etter at de som overnatter har dratt 2. juldag, tror jeg at jeg skal gjøre det du gjør dagen før. En riktig god jul til deg.

Min Still By Maia sa...

Oppdaget bloggen din via Hespe. Her likte jeg meg :) Så mye fint du lager og viser. Veldig vakre prinsesser du har. Skjønner at du gjerne ville ha noen bilder av en slik anledning.

Likte kjempe godt lysposene. De var knallfine!

Komer snart tilbake på besøk.

Klem fra Shabby Charm.

Min Still By Maia sa...

Ps. har lagt til en link på siden nin :) Håper det er ok?

Heidi-anitha sa...

Så vakre så vakre... men det vet jeg jo fra før også,de er jo så søte innerst til ytterst disse skjønnehetene dine.. lik mor`si:)

Er det sant? Hadde du nissebesk i går? Så utrolig koselig... Da hadde jeg storkosa meg- og GRATULERER med prisen, den var så velfortjent den- og du fortjener enda mere også... tenk å vært der og se deg i den situasjonen...*fniiis*...

Her er at bra og julestemningen stiger.) Barna koser seg, og det gjør ho mor også da vettu... Si til ¨meg da, om du vil jeg skal komme en dag i butikken.. Det er bare å sende meldig det vettu, da blir jeg bare så glad!

Kos deg, og senk skulderene - Nå er det tid for deg også...

Klemmer heidi-anitha

Anonym sa...

GRATULERER SÅ MASSE med utnevnelsen til Årets Julebutikk i Halden. Jeg har faktisk stemt på deg jeg også. Det er vel fortjent. Nyt den gode følelsen i jula du!