tirsdag 9. desember 2008

På en mandag i desember...

Det er mye og gjøre om dagen, men en liten oppdatering rekker jeg ;O) Har hatt Heidi hos meg i butikken et par dager, og det er sååå koselig!

Her hjemme står det meste på hodet, så julestemningen er litt langt unna akkurat nå. Er likevel litt fornøyd! Har fått lys på en liten busk på trappa :O)

Imorgen kommer Ida etter skolen, og jeg kan kanskje gå tidligere hjem :O)  Kan  sikkert få ryddet litt da ... Torsdag blir det juleverksted med jentene hos en venninne. Det blir koselig.

Julekalenderen...

Hjemmelaget hjerte (fra ifjor... ;O)

Har gjort et lite forsøk på og dekorere spisestuestolene. Skal vise dere mer senere... Er ikke ferdig, og det var blitt for mørkt til og ta fine bilder...

Jentene skal snart på juleball, så kjoler, sko, hår og sminke er et hett tema her hjemme om dagen. Idag har vi kjørt til Aremark ( halvtimes kjøring) for og få sydd om kjolene derers... Bestilt på nett, helt nydelige kjoler MEN; litt for lange, en var feil farge, en med alt for STOR byste. Tror det blir veldig bra til slutt... Tiara er bestillt og sko kjøpt inn. Deres første med høye heler... Tror at mor har blanke øyne torsdag den 18. desember ;O)

Ha en fortsatt fin uke :O)

Klem Susanne

5 kommentarer:

Birgitte sa...

Så søtt med hjertene på spisestuestolene!:)
Nydelig bilde til butikken din også! Har du nettside eller?
Ja, jeg tar utdanning i interiør, men akkurat nå har jeg fått mammapermisjon! (venter en liten i januar)
Trives veldig godt på utdannelsen, blir gøy å bli ferdig med den -har lyst å jobbe i interiørbutikk jeg også, så skal ta noe ekstra i boligstyling.

BøeFjeldberg sa...

Så fine trekk til stolene! gleder meg til å se mer av de! Så utrolig søte hjerter også;)

Ha fortsatt en fin uke!!

Heidi-anitha sa...

Hei...

Takk for atter en vakker dag i butikken... Nyter dagene og koser meg så ille...

Så vakre bilder du har tatt... Men du må vise frem alt det vakre du har bilde av på mobilen din også:).. Jeg gir meg helt over hva du får til jeg Susanne! Tenk å ha et slikt hjem.. og en butikk som din..vær stolt, og nyt av det også...

Det er mye jobbing som står bak- det er ikke vaskelig å se...

Kos deg med fridag i morgen. På fredag er vi i farta igjen.. Og da blir det kjempetrøkk:)

Sov godt i natt, og kos deg i morgen...og la regnskap være renskap:)

KLEMMER HEIDI

Heidi-anitha sa...

Så var det en ting til... Om du er så snill, og om det passer....om du huser å kontakte jeanne d arc ang. den store madonnaen for meg..Takk- min engel:)

Klem Heidi

Anonym sa...

Heihei Susanne:)
Nå skulle jeg legge meg men måte bare inn og titte litt hos deg først, så nå kan jeg sove godt med vakre drømmer:) Sov godt og slapp godt av, jeg føler på meg at i morgen kommer det til å bli en travel dag for dere:)
Nattaklem Ida