mandag 12. desember 2011

Snart jul... Igjen!


Den tiden løper visst fortere enn meg. Jeg tar den ALDRI igjen! Siste innlegg fra meg var i OKTOBER! Nå skriver vi 13. desember! Tok ned eskene med julepynt her om dagen. Romsterte litt rundt, og tenkte at dette er det jammen ikke lenge siden jeg pakket ned! Skal innrømme at jeg hadde pynten liggende på spisestuebordet en GOD stund utover nyåret (tør ikke komme inn på når, dere tror vel jeg er litt smårar...) Det er jeg vel også :)

Her i huset er vi alle i et visst "stressmodus" tentamen for de yngre, MYE jobbing for de eldre. Hele huset står igjen på hodet. Adrians rom pusses opp (startet i september!!!) og TV stuen i samme slengen. Det betyr Adrian sover i spisestuen, TV rommet kaos, gangen kaos, Adrians rom males gulv... Hvor mange dager er det igjen til jul sa du? 11... Det blir vel jul i år også ;)Blogginnlegget ser litt rart ut, men det har visst skjedd ting her siden sist. Og JEG skjønner ingen ting! Er ikke alternativer her i hele tatt :( Hanne, jeg trenger hjeeeelp!

Klem
Susanne

2 kommentarer:

Junk De Lux sa...

Hahaha....jeg kommer innom deg på fredag snuppa! Godt å se deg igang med pepperkakebaksten i da:) Da er vi i rute vet du;)

Stooor klem!

LjuvligaLjung sa...

Fin blogg du har! Jag tar mig en titt till;) Ha de gott! '/Michaela