søndag 23. januar 2011

...ooopps!

Da var vi visst godt inn i 2011! 3 uker siden siste innlegg!!! Fytterakkern som denne tiden flyr da? Selvsagt har det vært noen travle dager. For den som driver butikk vet at nytt år = varetelling. Og det er ikke bare 1 ting som skal telles... Hver lille duppeditt. I en butikk med klær og interiør blir det maaaange duppeditter. I tillegg ble vi rammet HARDT av sykdom i butikken. Passet så innmari dårlig at begge ble syke på en gang. MEN vi kom oss gjennom det også ;O) Tellinga har derfor vart litt ekstra lenge... Nå ser vi frem imot mye nytt og spennende i butikken :O) Messetid !!!

Foto: Susanne

Fredag var en etterlengtet fridag. Kjøpte meg en nydelig hortensia. Blir glad av sånt. Fant også et par ting hos bruktdamen som jeg er veldig fornøyd med. Et gammelt bilde med en illustrasjon fra Tistedal. Uberørt natur fra toppen av Raet. Mulig der Veden hovedgård ligger idag og utover dalen mot gamle Fredrikshald (nå Halden) og elven Tista. Mine barndomstrakter. Skal vise dere senere.

Fant også den lille tingsen dere ser på bilde over. Den lille sorte saken med håntak. Ante igrunn ikke hva det var, men syns den var fin! Det er faktisk en sak man brukte inne i sokken når stopping var nødvendig, en slags stoppesopp. Idag går nok de fleste hullete sokkene rett i søpla. Bruk og kast. Tidene forandrer seg...

Er plutselig tilbake :O)))

Klem Susanne

4 kommentarer:

InstatreffNorge sa...

Ååå en interiørbutikk i Halden jeg ikke har vært i, MÅ ta en tur:)

Ønsker deg en fin ny uke, uten sokker med hull i ;)

Klem Lise

Livy sa...

Koselig med et innlegg igjen Susanne! Ønsker deg en fin uke! Stikker plutselig innom ;)

Klem fra Livy

ANETTESHUS.COM sa...

Så koselig med et innlegg igjen, Susanne:)) Vakre bilder!!

Ha en fin ny uke, vennen!

KLEM KLEM
Anette:)

Junk De Lux sa...

Hei snuppa:)
Så fiiiint med blomst i den iskrem-dingsen! Nydelig!!

Håper dere er friske igjen begge to nå da....har sagt du bare må ringe vet du;)

Sees garantert veldig snart!

Klem, Hanne