lørdag 11. desember 2010

En Alle Tiders Shabby Fredag...

Foto: Susanne

For en tid tilbake ble jeg gjort oppmerksom på en blogg, eller en antiblogg. Damen skulle vissnok harselere med de hvite interiørbloggerne. Ble litt nysgjerrig , og tok en titt. Under tittelen "Shabby fredag" tar hun for seg diverese blogger. Harselerer, kritiserer, ironien florerer. Og mange har blitt sinte, veldig sinte, såret og sure.

Men dere, dette er jo en del av ytringsfriheten. Vi legger ut det meste om familie, hus og hage. Vi må tåle at ikke alle liker det samme som oss? At de kan få mene noe, og faktisk lage underholdning av det. Det er sånn jeg velger å se det.

Idag var det nemlig min tur, he,he... Jeg har hatt en lystig stund :O) Takk til deg Magnhild! Du har gjort fredagskvelden fin :O))) Vi har fått oss en god latter, hele familien!

Ta deg tid til å lese flere av Magnhilds innlegg, ikke bare Shabby Fredag, Du skal se hun tar opp mange interssante emner, skrevet på en fremragende måte :O) Dette er absolutt ingen "mindre intelligent, misunnelig, ensom, asosial dame ", som hun har blitt beskyldt for og være. Av enkelte interiørbloggere...

Ønsker Magnhild lykke til. Jeg skal ihverfall følge med.

Klem Susanne

9 kommentarer:

(eddas) sa...

Morn morn...
ja har lest hva Magnhild skriver....ja ytringsfriheten har en...da skal jeg gå inn og lese siste utgaven...:)
ha en fin førjulsdag i Halden...
klem klem

Marit sa...

Hurra for deg Susanne! Innlegget til Magnhild var jo egentlig bare morsomt! Du visste jo fra før at hun hater alt det vi liker, så det kunne ikke bli annerledes ;o)Men hun har jo noen hyggelige kommentarer til deg nederst og det pleier hun absolutt ikke å ha! Og hun linket jo rett til butikken din og det kan jo komme deg til gode... Jeg leser henne hver dag og hun skriver godt og harselerer med det meste!
Ønsker deg og dine en fin helg!
Klem

Jorunn sa...

Jeg må berømme deg for ditt storsinn Susanne. Er ikke sikker på om jeg hadde klart å takle det like godt. Selvsagt har man forskjellig stil og smak, og hurra for det.

Mitt hvite hus sa...

Herlig Susanne... at du faktisk ser det på denne måten----
har vært innom henne å kikket selv...


blir nok ikke det samme når man ikke blir irritert eller sint..


nyt helgen du 0))

klemmer

Livy sa...

God kveld i stuen!!
Artig :) Takk for at du delte adressen, mye artig å lese der:) Og du skal se hun brått kommer på besøk i butikken for å hilse på :)(neppe for å kjøpe fuglebur ;) )
Ønsker deg en fin lørdagskveld! Klem fra Livy

Anonym sa...

Keep your friends close, keep your enemies closer..

Kari sa...

Du kom jo veldig mye bedre ut enn de andre hun har omtalt i sine "Shabby Fredag"-innlegg. Jeg synes hun skriver artig, selvom det kanskje ikke er så fint med personangrep.

Kari :-)

Anonym sa...

Heisann! Endelig en med selvironi. Jeg leser interiør blogger, og antimagnhilds blogg. Jeg har undret meg på hvorfor alle bloggerne blir så sure, jeg har oppdaget mange nye blogger hos Magnhild. Jeg tenker at hun liker å lage underholdning, sette ting på spissen og er ironisk. Vet du jeg ler så jeg griner innimellom. Dama har humor, tror ikke hun er så negativ i virkeligheten. Flott at du tar det på den måten. L

Ellen sa...

Flott Susanne, bra taklet:)Vi blottlegger oss jo i offentligheten når vi blogger, men det er neimen ikke alle som tar kritikk på din måte!Men jeg visste jo fra før at du var en grepa dame med en god porsjon humor:)
Ha en finfin kveld, vi sees i butikken:)