mandag 25. mai 2009

I min hage...


Endelig kan jeg sitte ned. Kose meg med god samvittighet her i  sofaen. Lage et lite innlegg på bloggen igjen. De siste dagene har vært travle.  Jeg har ryddet, vasket og gjort istand nesten hele huset, i tillegg til opprydding i halve hagen og på verandaen. Og her så det ikke bra ut. Det meste har vært forsømt en stund.... Men, nå måtte jeg. En hyggelig dame fra lokalavisa  lurte på om et lite hjemmebesøk kunne være av interesse. Ta litt bilder inne og ute, av interiør, hage og tilhørende klær fra butikken? Klar jeg ville det :O) Uten å tenke sa jeg ja.  Jeg har løpt rundt som en tornado. Dagene og timene har blitt alt for korte ... På søndag fant jeg  ut at tannlegen skulle fortsette rotfylllingen min, nettopp idag, kl 12.30!!!  Damen og fotografen kom ved 3 tiden. Tro det eller ei, men jammen så det ikke værst ut her ;O) En slitsom, men veldig fin dag!



Se hva som ligger i kurven! Rykende fersk 3. utgave av Jeanne Dàrc magasinet :O)

Løp og kjøp!

Alle foto: Susanne

Imorgen er det bare å pakke kofferten, torsdag flyr vi til Hellas ;O)

Stor klem  Susanne

fredag 22. mai 2009

Gode minner...

Alexandra & Adeline 1996

Om en måneds tid er jentene mine ferdig med ungdomskolen. Hvor har tiden blitt av!!?! På bilde er de 3 år gamle og nyter jordbær i oldemors hage. Husker det som om det skulle vært igår. Gode minner...

Lev livet, skap gode minner. Hver dag.

De vil gi deg glede for alltid...

Ha en minnerik helg :O)

Klem Susanne 

onsdag 20. mai 2009

Om en uke...

...sitter jeg kanskje akkurat i denne stolen og nyter duften av Hellas, synet av krystallklart hav, olivenlunder og pinjetrær :O)

Har akkurat gjort det! Turen er bestillt og betalt. Alexandra, Adeline og jeg skal på jentetur til Lesvos, en deilig gresk øy :O)

... og kanskje får jeg nyte synet av dette! Like i nærheten ligger en kirke, høyt oppe på en klippe. Blir noen trappetrinn før vi når herligheten, 114 for å være nøyaktig. Det skal vi klare ;O)

Gleder meg !!!

Ha en strååååålende dag imorgen! Håper solen vil smile søtt til dere alle :O)

Klem Susanne

søndag 17. mai 2009

Sånn på tampen...

Håper alle har hatt en flott 17.mai feiring! I Halden har vi hatt strålende sol og mange deilige varmegrader i tillegg til litt vind. Sistnevnte  har fulgt oss tett  i det siste. Greit nok, så lenge den holder skyene unna ;O) 

Sitter her nå, mot slutten av denne fine dagen, og  venter på mine to tenåringsjenter som er på disco... Skal hente dem klokka 24.00. 

Ha en flott kommende uke :O)

klem Susanne

tirsdag 12. mai 2009

I et fuglebur...

I den franske landstilen er fuglebur noe som "hører med". Jeg har fått mange kommentarer fra venner og kjente som lurer på hvorfor disse fugleburene står både her og der. Skal vi anskaffe fugl kanskje? Akkurat det hadde nok pusen Simbelius vært veldig glad for. Tenk og kunne ha fugl i eget hus! Dessverre finner han stadig noen ute i trærne og buskene... Nei, fulg blir det ikke. I helgen flyttet en vakker madonna inn i et av burene. Sammen med litt grønt, et speil, et par telysglass og en prisme. Et lite tablå vi alle kan glede oss over, også katten ;O)


Vakker liten madonna fra Jeanne Dàrc

Tusen takk for alle koselige kommentarer på bloggen :O) Mye av tingene jeg viser er fra min butikk Alle Tiders i Halden. Er noe av interesse er det bare og ringe eller skrive en mail. Jeg sender over hele landet ;O)

Ha en fortsatt fin uke!

Klem Susanne

lørdag 9. mai 2009

Peoner...

Hvor lykkelig kan man bli over en bukett blomster? Jeg bare elsker peoner, så lykken kom til meg idag. Hastet hjem  etter endt arbeidsdag, og der sto de, i en bøtte ved inngangen til blomsterbutikken... Så frodige og fine, som rosa baller. Lag på lag med blader som snart skal springe ut til en frodig blomst. Blir helt lyrisk av disse blomstene :O) Vel hjemme måtte de bare foreviges, og helst før de kom i vase og vann... 



"Hmmm... mamma, kan jeg få være på kjøkkenet i fred? Jeg prøver og bake litt her."  Du har nok bilder nå. Jeg tuslet inn i stua  og la meg godt til rette i sofaen under et deilig  teppet og sovnet. Allergien gjør meg såååå trøtt! Ble vekket av Alexandra som kom med kake... Se DET nydelig kakestykket da! Måtte bare ta bilde av det også :O) 

Det er jenta som vet og glede mamma`n sin ;O)


For en deilig dag :O)

Stooor klem

Susanne


fredag 8. mai 2009

Fredag i TV stuen...

Fredag kveld er Tv kveld i denne familien. De siste ukene har vi sittet tett i sofaen og fulgt med  på  Norske Talenter. Syns vi fikk en fortjent vinner. Dansegruppen Quick var utrolig flinke :O)  Samtidig som programmet har gått på TV har jeg sittet med fotoapparatet og tatt noen bilder fra Tv stuen. Fint og kunne gjøre flere ting på en gang ;O) Har nemlig fått meg en ny stol ved arbeidsbordet .  Se så fin den er! Kommer fra Jeanne Dàrc, og har en flott patina som står kjempefint til den ene tapetserte veggen.

Arbeidsbord fra House Dr og stol fra Jeanne Dàrc



Flott kommode med maaange skuffer. Her skal alle DVDene samles og arkiveres etter alfabet :O)

Kos med litt levende lys...
  
Hadde egentlig tenkt å ta noen bilder i butikken idag, men tiden gikk så alt for fort! Plutselig sto Ida der, og jeg kunne gå hjem :O) Skal forsøke i helgen.
Klem Susanne

søndag 3. mai 2009

En ny uke...




Noen bilder fra meg en sen kveld eller tidlig natt... Elsker Hortensia og aller helst den støvete rosalilla fargen. Bildene er ikke nye, men viser dem alikevel ;O) 

En ny uke står og venter spent...

En  glede med den og bli kjent ;O)

Ha en strålende uke alle sammen!

Susanne