fredag 8. mai 2009

Fredag i TV stuen...

Fredag kveld er Tv kveld i denne familien. De siste ukene har vi sittet tett i sofaen og fulgt med  på  Norske Talenter. Syns vi fikk en fortjent vinner. Dansegruppen Quick var utrolig flinke :O)  Samtidig som programmet har gått på TV har jeg sittet med fotoapparatet og tatt noen bilder fra Tv stuen. Fint og kunne gjøre flere ting på en gang ;O) Har nemlig fått meg en ny stol ved arbeidsbordet .  Se så fin den er! Kommer fra Jeanne Dàrc, og har en flott patina som står kjempefint til den ene tapetserte veggen.

Arbeidsbord fra House Dr og stol fra Jeanne DàrcFlott kommode med maaange skuffer. Her skal alle DVDene samles og arkiveres etter alfabet :O)

Kos med litt levende lys...
  
Hadde egentlig tenkt å ta noen bilder i butikken idag, men tiden gikk så alt for fort! Plutselig sto Ida der, og jeg kunne gå hjem :O) Skal forsøke i helgen.
Klem Susanne

6 kommentarer:

Hulda sa...

Så flotte bilder! Jeg falt for den kommoden, og stolen også. Helt herlig den tapeten, ser du har fuglebur på den, og et som står på kommoden. Fin effekt!

Mitt hvite hus sa...

Hei SusanneO=)

Mange flinke deltagere på Norske talenter... de fortjente å vinne...
og så mange fine bilder du deler med oss. Du har et kosleig hjem med mange fine møbler...
Nyt lørdagen O=)
klem Kerstin

Siren sa...

Helt enig med deg, quick var verdige vinnere! Så flotte møbler du har fått deg, alt var råpent! :)

Landcharm sa...

Kjempefin arbeidskrok du har. På innlegget under har du en hortensia. Er den slik, eller er den tørket - hvordan tørker man disse?

Anonym sa...

Så nydelig bilder, flott hjem og så vakker tapet du har på veggen:))

Liker også så godt den stolen fra Jeanne d'Arc, står på ønskelisten min:) Er det lov å spørre hvor mye den koster??
Ha en fin-fin helg!
Klem

Marianne Dragon Waagan sa...

Heisann:)
Veldig flotte og inspirerende bilder du har:) Liker veldig godt tapetet på veggen bak kommoden din. Hvilken forhandler er det?

Klem fra Marianne:)