søndag 1. november 2009

Damenes aften...Vigdis og Emma viser klær fra Noa Noa og St Tropez.

To ganger i året har vi en kveld vi kaller for "Damenes aften" her i Halden. Det er en glad gjeng damer som driver egne nisjebutikker i gågata. For å vise at det finnes noen flotte butikker verdt et besøk utenfor kjøpesentra, arrangerer vi en hyggelig kveld med deilig mat, avslappende musikk og motevisning. Kvelden avsluttes med kveldsåpne butikker og gode tilbud. Damene koser seg og vi får vist oss fram :O)

Bildene er ikke av beste kvalitet, men et lite inntrykk får du jo... ;O)Adeline og Alexandra med klær fra Container og Noa Noa...

Denne gangen hadde vi det på Erlandsens konditori. Et nydelig sted som har lange tradisjoner. Vi kan nemlig skilte med landets eldste konditori her i Halden. Historien går helt tilbake til 1865! Les mer her.

Ønsker alle en nydelig søndag! Så sees vi snart igjen...

Klem Susanne

2 kommentarer:

Anette Willemine sa...

Hei Susanne!
Dette er første gangen jeg er innom den flotte bloggen din. Så mye lekkert å se. Det morsomste er jo at jeg har vært i butikken din flere ganger. Jeg bor ikke i Halden, men har familie der. Legger deg herved til min bloggliste og meg selv som følger hos deg. Håper du stikker innom min nye blogg. Og hvem vet, kanskje jeg finner deg i butikken neste gang jeg er i Halden for å besøke tante og kusiner?
Varm hilsen fra Anette Willemine

Guttemamma sa...

Hei hei,turnmamma!!! Ikke så rolig her i dag,mellombror har overnattingsbesøk og etterpå skal jeg og de to eldste med et par kompiser på Michael jacksonfilmen. Men alt er jo bare kos da. Har forberedt morgendagens timer og det betyr fri i kveld og da blir det strikking og tv,rett og slett!!! Lykke til med poden og klem fra meg