onsdag 4. februar 2009

Vår med Container!

Våren kom til Alle Tiders idag! Nydelige klær fra Container ble hentet opp fra pappeskene. Selv har jeg ikke sett alt, for jeg har hatt FRI! ... men måtte bare en liten tur :O) Fikk med meg en nydelig strikkejakke hjem... 

Denne fine jakken ble med meg hjem idag :O)


Denne jakken er vannavisende, og kan brukes som regnjakke. Syns faktisk den er enda finere i virkeligheten...Søte strømper :O)


Til slutt vil jeg gjerne få takke Magista for en award hun har gitt meg. Syns dere skal titte innom henne. Bloggen hennes gir mening. Føler vi har litt og lære av henne. En kunnskapsrik ung dame :O) Den samme vil jeg gi videre til 6 andre flotte blogger! Syns dere skal titte innom dem alle sammen. Bare klikk på navnet ;O)
Her er teksten som fulgte med, og som skal gis videre av andre igjen:
Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom, tid og forhold. Disse bloggerne er usedvanlige, sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg.Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!  
Gi denne utmerkelsen til seks bloggere, som igjen må velge seg seks nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres.   
Ønsker alle en fortsatt fin uke! Snart torsdag allerede...   

Klem Susanne

10 kommentarer:

Heidi-anitha sa...

Så vakker VÅR det kom opp fra eskene i dag:) Ble liksom ikke mett av å se de deilige nye tekstilene:) Koften du tok med deg er bare så skjønn, passer jo til deg;0)
Takk for en skjønn AWARD Susanne:) Legger den på minne:) God du vel:)

Som sagt, bare gi meg et pip, om det skulle være hva som helst...så kommer jeg:)

Ha en god natt, og kos deg med euqalyptusgreiner og en god kaffekopp:)

klemmer fre meg;:)

Anonym sa...

Tusen tusen takk for Award:)
Så fine bilder fra Container de har utrolig mye fint. Står på venteliste for å få de inn i den nye butikken.. Håper vi er heldige..
Det er utrolig gøy når det kommer nyheter,har fått noen kasser fra Noa Noa som jeg bare måtte sette bort så lenge:( Det skal pusses opp før butikken åpner i mars, så jeg får bare vente og glede meg...

Ha en god natt:)
Klem Anita

Himlarum sa...

Tusen tack för besöket och de snälla orden! Vilken trevlig start på dagen för mig!
Så mycket fint du visar! Blir så sugen på att besöka butiken din! Kläderna är underbara!!! Förstår att du tog hem den stickade jackan - det skulle jag också ha gjort!

Klem fra meg
Ann-Helen

Lill sa...

Hei:0)
Her har jeg ikke vært før, men hit kommer jeg ofte tilbake. For en flott blogg du har med så mye nydelige ting. Og den jakka som du tok med deg hjem var bare lekker.
Håper det er grit at jeg legger deg til i blogglista mi.
Ha en super dag... og du en nettbutikk hadde vært toppen:0)
Smil fra Lill på Sunnmøre

moa sa...

god morgen susanne -
1000 takk for awarden, det var hyggelig at du tenkte på meg, nå ble jeg glad, tralalla....

Nydelig strikkejakke,den ble jeg bare helt forelsket i...kan jeg spørre hva prisen er...kjenner ikke til det klesmerket så godt..

ha en herlig dag - klem moa

Randi sa...

Hei kjære Susann!

Å tusen tusen takk!!Har eg fått ein Award med deg:o)du verden så snill du er..ja det måtte komme frå deg,du er så snill og omtenksom!Dette sette eg stor pris på skal du vite!Ja det er nettopp sånne som du som gjer at eg kansje bloger litt til!!Måtte alle vere like snill med deg som du er snill med dei!!

Å så til ditt usedvanlege flotte innlegg! Du verden så mykje deilege kle da,sukk!Ja eg skjønner no kvifor du var på butikken til kl 2 den natta;))Å den strikkajakka var no berre knallfin,å den frakken/jakka likeså!!Så dette blir nok eit salg på butikken din ja,uten tvil!!Eg har meir på hjertet,men må vel stoppe her...:o)
Ja.Ja.......eg veit ikkje anna en takke deg så hjertleg igjen Susanne!!
Måtte du får ein super fin dag!
Stor varm klem frå meg!

Magdalena sa...

herlige farger..
og den kåpa va nydelig..
klem,magny

Livy sa...

Nydelige bilder - får vårfølelse selv om det kom litt snø i natt!

Gratulerer med velfodtjent award:-)
Ønsker deg en fin torsdag!

Klem fra Livy

Marianne sa...

Første gang jeg er innom deg, og må nok titte inn igjen! En nydelig blogg med mye inspirasjon. Ser ut som du har en koselig butikk! Skulle gjerne hatt noen av de skjønne klærne der! =)
Ha en fortsatt strålende dag!
Mange klemmer

Tina sa...

Heisann! Romatiske klær, hva ligger prisene på? mvh Tina