tirsdag 27. november 2012

Julegavetips...


Dette er boken over alle julebøker: Vintage by Nina Christmas!!!
Boken er helt FANTASTISK!
 For deg som ikke har fått tak i herligheten enda: LØP & KJØP, eller forfatt meg en mail. Jeg sender til deg som ikke kan komme løpende ;)  
Boken koster kr 399,- og er utgitt i et begrenset opplag.

Bloggen ser veldig naken og ufullstendig ut, men hjelpen kommer! Jentene er i Dublin. Så snart de er hjemme skal de settes på saken. JEG skjønner jo ingenting... Litt fossil føler jeg ;)

Susanne

søndag 25. november 2012

Finstøvler...


Siste lørdag i oktober var jeg på en fantastisk tur til Nina Hartmanns vintage paradis i 
Skåne. En uforglemmelig dag for en gjeng særs interesserte interiørdamer! Anbefaler turen på det varmeste, hvis Nina vil gjøre dette igjen. Koselig busstur, uforglemmelig vintageshopping og nyyyydelig mat og drikke.  Noen av mine innkjøp sees på bilde over :)

Ønsker deg en ny og fresh uke! Selv satser jeg på en uke MED stemme og UTEN hoste, tett nese, og minimalt med hodevondt ;)

Susanne





Hva har jeg gjort!!!


PRØVEBILDE

En liten test av nytt bloggutseende, førte til et NYTT bloggutseende. Litt uventet kan du si. Hadde vel ikke tenkt å bruke tid på dette nå! Men, en forandring har skjedd, og sikkert til det positive etterhvert :) Jeg har ihvertfall fått til større bilder! Det var det EGENTLIGE målet...
En annen ting. Administrasjonsiden til blogger er på dansk, selv om jeg selvfølgelig valgte norsk. Mysterium... Da får jeg vel "Gemme" og "Utgive" dette her. Noen som har vært borti dette? 
Myyye å sette seg inn i skjønner jeg. Enten har jeg blitt for gammel, eller borte fra blogg for lenge. Velger det siste, he,he...

Susanne