onsdag 31. august 2011

Rosen...

...er den vakreste blomsten jeg vet. De kommer i utallige farger og nyanser, noen med en nydelig duft andre uten. Min favoritt er de duse, litt "shabby" fargede rosene.

På stuebordet...


På kjøkkenet...

Kjøp en bukett, fordel de i små vaser, flasker, kopper og kar, og pynt opp i hele huset! Utrolig koselig å møte dagen med en rose på nattbordet, eller på badet. Hold av en rose og gi den til en god venn :)
MYE glede i EN bukett! Bør ikke koste allverden heller, fra Rema eller blomsterbutikken :)

Rosekos fra
Susanne


onsdag 24. august 2011

Uteliv...






...blir det ikke mye av de nærmeste dagene.
Nå planlegges morgendagens messe på Lillestrøm :)

Kanskje vi sees? :)

Klem Susanne


søndag 14. august 2011

Ut i hagen...

... å plukke plommer, det er koselig det :)

De ser ut som store drueranker der de henger!


En stooor kurv plommer venter på å bli til noe godt. Kanskje det blir en plommepai imorgen? Ellers smaker de helt nydelig natura ;)


Klem Susanne






torsdag 11. august 2011

Greco Farms...




Tidligere i sommer kom en liten overraskelses pakke i posten fra Jeanne D`Arc Living. Inni fant jeg disse glassene godt pakket inn i treull. Økologisk fiken marmelade, oliven, oliventapenade og mandelhonning... Smaker nyyyydelig! Og det er bare en liten del av sortimentet... Et helt "matskap" har jeg bestillt av denne spennende nyheten fra JDL. Produsert av GrEco Farm, 2 greske brødre bosatt i Danmark i samarbeid med deres mor bosatt i Hellas. Altså mors oppskrifter produsert av greske økologisk dyrkede råvarer. Dette blir SÅ BRA :) Nam, nam...



Foto: Susanne



Fine linhåndkler kjøpt i Frankrike. Mitt eneste innslag av rødt i hele huset ;)



Klem Susanne




søndag 7. august 2011

Regn...


Foto: Susanne


Etter å ha svettet meg gjennom en laaang arbeidsuke, kommer endelig søndag og REGN!!! Nåja, selvom deilig hageliv med svak gynging i hengekøya er å foretrekke, kan en regnværsdag være nyttig. Nå skal malekosten fram, og muren bak kakkelovnen males... Det blir bra :)


Stooor klem

Susanne