fredag 20. august 2010

Litt høst...

Hadde en liten fotoseanse i hagen en sen ettermiddag. Et plutselig innfall.
Har blitt lite blogging i det siste. Mulig jeg "lette" etter noe å blogge om ;O)

Denne sommeren har vær litt "rar". Føler jeg har ventet på noe som ikke kom. Klart vi har hatt fine sommerdager, men på langt nær det vi drømmer om gjennom en lang og kald vinter. 0 bading og toppen 5 dager på stranda. Riktignok er jeg ingen badeengel. Susanne bade = minst 20 grader i vannet ;O)

Sydover i Sverige, som jeg føler er i "nærheten", har hatt supert sommervær og deilige temperaturer. Mye sol og lite regn. Her hjemme har vannkanna stort sett stått til pynt. Føles nesten litt urettferdig, he,he...

I min hage - foto: Susanne

Nå ser jeg frem noen deilige sensommerdager. Høsten lurer rett rundt hjørnet... og jeg er IKKE klar...

Klem Susanne

søndag 8. august 2010

En smak av sommer...



Vi kan vel ikke sies å være bortskjemt med deilige varme sommerdager her i sørøst Norge. Idag viste gradestokken opp mot 28 grader på det varmeste. Den kalde vinden var borte. En sval, mild bris har strøket oss over kinnet idag...Åhhhh, så herlig!



Deilig frokost under syrintreet... Dette fluenettet fra JDL er helt supert! Ikke særlig delikat med  fluer surrende rundt i maten ;O)


Ferskt brød og nylaget frisk salat...

Hvilken herlig dag!!!

Akkurat nå sitter jeg ute i den svarte natten med tente stearinlys rundt meg. Gradestokken har krøpet såvidt under 20 grader. Ingen tropenatt, men du så deilig :O) Enser ikke innpåslitne mygg engang!

Ønsker meg flere sånne dager... 

Klem Susanne

torsdag 5. august 2010

Drømmedag...




For meg...
Jeg lot meg inspirere, nyte, føle, og fokusere på min vei videre...



Lunsj i Bohemian Hapserie, Nina Hartmanns restaurant i Ängleholm. Alle sanser i helspenn. Nydelig mat, nydelige omgivelser. Kunne sittet der i timesvis... men, en mann og en ung herremann er ikke like fasinert som meg. Ble liksom litt uro i paradis. Men etterhvert, forsvant gutta  ut, og jentene og jeg koste oss en stund til. Skal sies at hun hadde noen kjekke mannlige  medarbeidere denne Nina ;O) Jentene på 16 hadde mer enn interiør å beskue he,he...






Alle bildene er tatt av Adeline. Jeg har visst lurt meg med på flere av dem :O)

De to siste bildene er fra Nina Hartmanns "filial" på Plantskolan, noen minutter kjøring fra cafeèn.

Nå er helgen rett rundt hjørnet, og min ferieuke snart slutt. Håper vi får nyte noen fine helgedager med masse sol! ( det er lov å drømme...)

Stor klem Susanne

søndag 1. august 2010

En drøm...



Foto: Susanne - hjemme

....er et besøk i Nina Hartmans Cafè og Vintagebutikk Bohemian Hapserie i Ängelholm, Skåne. Nå befinner familien seg omtrent 3 mil derfra :O) Så i løpet av et par dager er ihvertfall denne  drømmen gått i oppfyllelse. Gleder meg :O)

Noen som har tips til andre flotte butikker/cafèer  i område Helsingborg/Helsingör/København?

Susanne