tirsdag 29. juni 2010

Oh, jul(i) med din glede...

Juli og ikke julen nærmer seg med stormskritt. Snart er det ferie og noen deilige late dager er i vente. Som jeg gleder meg! Attpåtil ser det ut til å bli bra vær!
Men...
Ikveld har jeg bestillt noen skjønnheter fra julekolleksjonen til Jeanne D`arc Living. Håndlaget av gammelt og nytt. Jeg gleder meg ikke til jul pr idag, men kjenner at jeg blir veldig glad når disse skjønnhetene kommer sånn en gang utover høsten.



Foto: lånt av Jeanne D`arc Living

Sommerklem fra Susanne



mandag 21. juni 2010

Alle Tiders...


Et kamera var plutselig tilgjengelig i butikken idag.  Så jeg knipset ivei ;O)
Her kommer litt butikkbilder.  







Til helgen er det Mat & Trebåtfestival  i Halden. Les mer HER. Hvis solen skinner over festningsbyen får vi en alle tiders helg! 

Kanksje vi sees :O)

Klem Susanne

torsdag 17. juni 2010

En pus for interiør...



Vi liker visst de samme bladene, Simbelius og jeg ;O)

Klem Susanne

søndag 13. juni 2010

Kveldstemning....


Sitter på verandaen. Blogger og nyter livet. Varmt er det ikke. Faktisk så småregner det litt også. Men her oppe på verandaen er det tente lys, litt varme igjen fra grillen og så innmari koselig :O) Selv med selskap av mygg!


Menn er ikke bortvist herfra ;O). Han har forvist seg selv, til TV stua. Fotball VM. Bør ikke si mer?


En bukett nydelige blomster fra hagen :O)

Natta!

Susanne


Tiden går..


...Og blogginnlegg har det blitt lite av! Butikken tar MYE TID. Vil ha MER TID til barna. Og gjerne LITT TID til hus og hage. Med denne lekre klokka kan man ihvertfall ha styr på tiden, hva man rekker er noe helt annet... Klokka er å få kjøpt hos Alle Tiders :O



Disse nydelige "treskoene" fra A. Nordin er bare så søte. Fine til jeans og nydelige til skjørt og kjoler. Finnes hos Alle Tiders :O)


Svever nærmest på en rosa sky med disse ;O)

En ALLE TIDERS søndag ønskes deg!
Klem Susanne

fredag 4. juni 2010

Forandringer...


Mens vi koste oss i Hellas, har ting skjedd her hjemme. Både inne og ute. Mannen i huset hadde nemlig en oppgave. Male tregulvene på rommene til Alexandra og Adeline. Oppgaven er utført, og det ble kjempefint!  Selvfølgelig har han ikke bare slavet her hjemme. Lykken finner han på sykkelsete :O) 



Han har ikke brukt penselen på epletrærne ;O)


Hagen er et vakkert sted i disse dager...
Vi sees snart igjen :O)
Klem Susanne