onsdag 28. april 2010

Vakker lyskrone...


Den vakreste lyskrone for levende lys fra House Dr finnes nå på lager hos Alle Tiders.
Skulle denne stå høyt på ønskelisten er det bare å si fra :O) Prisen er kr 2500,- + frakt. Jeg sender hvor som helst i vårt langstrakte vakre land!

Foto: Susanne

Denne henger på mitt kjøkken :O)

En Alle Tiders klem fra meg :O)

søndag 25. april 2010

Ahhhtjoooo...


Nyser, fryser, det værker, jeg hoster og hærker. Slapp, uten stemme hvor skal vel dette ende? 
Joda, det går nok bra. Sofaen er for tiden min beste venn. Liggende, sittende i denne har jeg tatt noen bilder og laget et aldri så lite innlegg. For å vise at jeg ikke er helt borte...


Tepper og sauefell er godt å ha, når basillene herjer.



Nydelig kveldslys her i stua (sett fra  sofaen).
Glad jeg har noe pent å se på :O)
Til tross sykdom. Matlysten er til stede. Har klart både boller, vafler, sjokolade og jordbær! ...og potetgull... Noen som nevnte bikinisesong?



Flere syke der ute?
Håper på en ny frisk uke! 

Litt slapp klem fra Susanne

søndag 18. april 2010




En liten søt hylle fra House Dr har fått plass på "lilledoen".  Den rommer et par gamle apotekflasker, t-lysglass og en flaske romspray fra Durance. Sistnevnte er oppfriskende etter et lengre "opphold" her inne ;O)


Vi sees!

Klem Susanne

torsdag 15. april 2010

En drøm...

...er denne vakre sengehimmelen fra Jeanne Dàrc Living. I flere år har jeg vært på leting. Gleden var STOR når denne dukket opp i sortimentet til JDL. Nå sover jeg som en dronning :O)

Sengehimmelen kan bestilles hos Alle Tiders. Den koster ca 1350,- og er i hvitpatinert smijern.


Speilet er også fra JDL, og har en nydelig patina i glasset.

Tid for skjønnhetsøvn. Natta!

Klem Susanne

mandag 5. april 2010

Deilige dager..


Årets påske egg hos meg, gjort på 2 minutter ;O)

De to siste dagene av påskeferien har vi tilbragt på vår lille "Cottage" på fjellet. Igår fikk vi føle tilstedeværelsen av deilig påskesol :O) Idag har det vært helt NYDELIG! Hytta ligger ca 850 meter over havet, så det er fortsatt MYE SNØ. Mellom 1,5 og 2 meter rundt hytta.




... og masse SOL idag!!!

Har hatt med noen flotte liftgardiner på prøve. Jeg blir sprø! Har sett for meg en med sort stripe, men den må bestilles. Denne med beige stripe og tekst er jo også fin. På kjøkkenet hadde jeg en med rød stripe. Også kjempefin! Men, hytta er liten, møblene er i hovedsak sorte. Så egentlig burde jeg vel velge sort?  Kommer til å ende med et skift her tror jeg ;O) Alle er fine på sin måte...

Fra soverommet
(kommer bedre bilder neste gang)

Tusen takk til alle for en koselig påske her i blogglandia! Skulle vært innom både den ene og andre på en påskevisitt, men, den tiden du...  :O)



Gleder meg til å ta fatt på en ny uke :O)

Klem Susanne