tirsdag 30. mars 2010

En kjøkkenduppeditt...




Min mor har  forsiktig antydet at jeg burde anskaffe en  vannkoker. Noe jeg også til et tidspunkt gjorde. "Dessverre" sluttet den brått  og virke... Syns alle disse kjøkkenduppedingsene er helt fryktelige og ha rundt på benker og i skap.  Men hva fant vel jeg i bruktbutikken idag?  En aldeles fantastisk fin en! Egentlig falt jeg helt for...


... den nydelig glasstoppen på lokket.
Vet ikke riktig hvor gammel den er, men damen i butikken forsikret at den virker, og ledningen er ny :O)



Så i ettermiddag har jeg kokt en deilig kopp te i min "nye" vannkoker!
Og DEN får stå framme på kjøkkenbenken. En fryd for mitt øye :O)
Klem Susanne

fredag 26. mars 2010

Snart...






Foto: Susanne

...er det påskeferie! Sist helg var vi en liten tur på hytta vår. På Lillehammer fant jeg et par søte småting som kunne skape litt påskestemning. Det står nemlig et "dogrønt" (les: grønnfarge som ofte er brukt på utedoer ;O) lite bord der oppe. Egentlig passer det ikke helt inn, men jeg syns det er sååå sjarmerende! Nå står det i et hjørne som et lite påsketablå. Kan hende får bli, som en "urokråke" i det ellers nøytrale fargevalget.
Påskeaften skal vi igjen opp til vår lille "Cottage" og kose oss de siste dagene av påskeferien.

De siste dagene har vi fått inn det fantastisk flotte klesmerke "Avoca" i butikken. Et flott supplement til Container, Noa og St Tropez :O)

En riktig god helg og GOD PÅSKE!!!!

Klem Susanne

mandag 22. mars 2010

Hva fant veien hjem idag..?!?




Se den utrolig flotte gamle skrivemaskinen! Helt intakt. Bare å skrive ivei hvis en har lyst!
Hadde absolutt ikke tenkt at en så flott gjenstand skulle finne veien hjem til meg idag, MEN... Det gjorde den! Og jeg er HAPPY! 






Litt omflytting på saker og ting blir det når en ener som dette flytter inn :O)

Alle foto: Susanne

Sååå fint!
Stor klem fra en veeeldig fornøyd Susanne

lørdag 20. mars 2010

Midt i natten...



Her sitter jeg da. Ute i bilen, med motoren igang.  Med min lille rosa PC. Fra bilradioen strømmer lyden av Confessional Song av Elin Gaustadfra X factor. En helt nydelig sang... Stemmen hennes rører meg langt inn i hjerterota. Grunnen til at jeg sitter her i bilen er enkel. Vi er nemlig akkurat ankommet vår lille Cottage på fjellet, den MED utedo, UTEN vann og strøm. Følgelig er det KALDT der inne nå. Mannen har gått for og fyre opp i ovnen. Det er midt i natta. Men hva gjør vel det? Imorgen er det fri for meg, og Birken for han ;O)
Skal snart inn og legge på nytt sengetøy på nye dyner. Sengetøy prydet med motiver av Ludvig og Solan Gundersen, delikat grå på hvit bunn. I deilig lun flanell ;O)
Nå får vel også jeg bidra litt. Vi sees!

Klem Susanne

mandag 15. mars 2010

Våren i Paris...




...hadde vært helt perfekt :O)
Men nei, ikke for meg akkurat nå.  Kanskje neste år? Men drømme, det er lov! Jeg får kose meg med denne nye fine trekassen fra Bloomingville by Trendkompagniet med påskriften Paris 1794...



Perfekt til magasinet fra Jeanne Dàrc.

Foto: Susanne

Eller som kasse for oppbevaring av vakre blonder og bånd...

Den første dagen i en ny uke er snart over. Det er også fridagen min.  Foruten en bitte liten tur innom butikken, har det blitt cafèbesøk, kos på verandaen og bittelitt husarbeid. 
Fortsatt fin uke ønskes alle snille, gode mennesker der ute :O)

Klem Susanne

torsdag 11. mars 2010

Påske egg...


Disse påske eggene ble laget ifjor. Kanskje de kan gi  inspirasjon for de som er igang med  "eggproduksjon" i disse dager? De er laget av pappegg fra Panduro, hvite servietter og diverse tynt papir. De gamle bildene har jeg printet ut. Til pynt har jeg brukt gamle stoffrester, blonder, knapper og "stæsj" jeg har spart på. Noen nye er på gang, men det får komme i et senere innlegg. Tar litt tid med "eggproduksjonen" her i huset (mulig det har noe med alderen og gjøre, he,he... passert 40 og vel se det ;O) 

Dette ble et ikke planlagt innlegg. Håper du titter innom nå Hege Dahl :O) Hun var innom butikken idag, og ga utrykk for at innleggs"produksjonen" min var litt treg...  ;O) he,he..

Har fast medlemskap i klubben TTT ( Ting Tar Tid...)

 

Ha en strålende fredag alle sammen!

Klem hønemor...

mandag 8. mars 2010

Hvitt er vakkert ...



Tallerkenstativ fra Jeanne Dàrc



Servise fra Jeanne Dàrc



Tidløse løksuppeskåler som har fulgt meg i 20 år...



Alle foto: Susanne

Mulig jeg driver litt feng shui på kjøkkenet om dagen, men det rene hvite er vakkert! Suppekoppene har fått kroker under en hylle. Pent & praktisk :O)

Klem Susanne

lørdag 6. mars 2010

Dagene går...




Foto: Susanne

... og jeg henger ikke helt med i blogglandia. Går på "besøk" men rekker ikke så mange innlegg. Men, det er greit. Blogg skal være kos. Ikke enda en "dårlig" samvittighet i et travel hverdag. Jeg blogger når jeg har tid og lyst. Lørdag kveld, godt plassert i sofaen med pc`n i fanget. Da er det fint og blogge :O) Bildet over tok jeg sist mandag. En frisk tulipan og en tørket hortensia, så sart og vakkert. Nesten så de "snakker" sammen. Fantasien løper litt løpsk av og til, he,he...

Imorgen skal hele familien på minnestund i Os kapell for vår savnede venn, Arild. Han er fortsatt ikke funnet. Selv har han funnet sin vei... Det er 3 måndeder siden nå.

Ønsker deg en fortsatt fin helg!

Klem Susanne

mandag 1. mars 2010

En ny dag...



... i en helt ny måned. Som i tillegg er en fridag :O) 
Snart er en etterlengtet vår i anmarsj. Fortsatt ligger snøen godt pakket rundt busker og trær, men det er noe i luften... ;O) 



Simbelius passer telefonen for meg... 
Foto: Susanne

Ha en STRÅLENDE dag!